Simba представя новия си култиватор SLD за дълбоко култивиране

Simba представя новия си култиватор SLD за дълбоко култивиране

Новият култиватор SLD на SIMBA е подобрена версия на култиваторите SL на компанията. Тази година, той ще присъства на много от изложенията за селскостопанска техника.

Агрегатът е проектиран, за да способства за доброто култивиране и запазване плодородието на почвата. С едно минаване култиваторът SLD достига дълбочина от 300 мм, наистина дълбока култивация. Новият модел на SIMBA запълва празнината между съществуващите модели SL и Solo, като включва елементи и от двете.

Компанията първоначално ще предлага култиватора в две работни ширини – 4,6 и 6,0 м. Дисковете са с диаметър 600 мм на разстояние 250 мм. Този размер на диска осигурява високата му скорост на въртене като в същото време почвата се равнява добре, а растителните остатъци се надробяват.

Хидравлично задвижваните Pro-Lift продълбочители осигуряват дълбочината при работа като позволяват дълбочина на работа до 300 мм. Последващата обработка се извършва с помота на DD валяците с размер от 700 мм, които хомогенизират почвата и я правят устойчива на атмосферни влияния, в същото време рохка, готова за сеитба или пък готова да устои на зимните условия.

За нуждите при транспортиране, култиваторите SLD се сгъват до 3 м и са стандартно оборудвани с хидравлични спирачки.

Култиваторът SLD460 с работна ширина от 4,6 м е с възможност за агрегатиране към трактори с мощност между 300 и 650 к.с. А SLD600 с работна ширина от 6, 0 м е подходящ за трактори с мощност от 400 до 650 к.с.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!