Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Simba представя новия си култиватор SLD за дълбоко култивиране

Simba представя новия си култиватор SLD за дълбоко култивиране

Култиватор SLD на Simba

Новият култиватор SLD на SIMBA е подобрена версия на култиваторите SL на компанията. Тази година, той ще присъства на много от изложенията за селскостопанска техника.

Агрегатът е проектиран, за да способства за доброто култивиране и запазване плодородието на почвата. С едно минаване култиваторът SLD достига дълбочина от 300 мм, наистина дълбока култивация. Новият модел на SIMBA запълва празнината между съществуващите модели SL и Solo, като включва елементи и от двете.

Компанията първоначално ще предлага култиватора в две работни ширини – 4,6 и 6,0 м. Дисковете са с диаметър 600 мм на разстояние 250 мм. Този размер на диска осигурява високата му скорост на въртене като в същото време почвата се равнява добре, а растителните остатъци се надробяват.

Хидравлично задвижваните Pro-Lift продълбочители осигуряват дълбочината при работа като позволяват дълбочина на работа до 300 мм. Последващата обработка се извършва с помота на DD валяците с размер от 700 мм, които хомогенизират почвата и я правят устойчива на атмосферни влияния, в същото време рохка, готова за сеитба или пък готова да устои на зимните условия.

За нуждите при транспортиране, култиваторите SLD се сгъват до 3 м и са стандартно оборудвани с хидравлични спирачки.

Култиваторът SLD460 с работна ширина от 4,6 м е с възможност за агрегатиране към трактори с мощност между 300 и 650 к.с. А SLD600 с работна ширина от 6, 0 м е подходящ за трактори с мощност от 400 до 650 к.с.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug