Скайтрак представи цялостни технологични решения за отделните стопанства на БАТА АГРО Есен 2016 (ВИДЕО)

Скайтрак представи цялостни технологични решения за отделните стопанства на БАТА АГРО Есен 2016 (ВИДЕО)
В рамките на селскостопанското изложение БАТА Агро, Скайтрак представи пълно портфолио на новите японски трактори ISEKI и подходящ прикачен инвентар за тях – дискови брани, култиватори, торачки, пръскачки. Фирмата предлага цялостни технологични решения за земеделските производители, като прилага персонален подход към нуждите на всяко отделно стопанство.
 

 

 
“На БАТА АГРО Скайтрак представя японските трактори ISEKI. За юбилея си, за 90-годишнината от създаването на ISEKI, представяме с 0% годишна лихва моделът TH4345 с челен товарач, който е подходящ за животновъдните стопанства. Също така за моделите от TJA Серията с е 0,5% годишно оскъпяване”, обясни Константин Вангелов, управител на Скайтрак.
 
 
Моделите ISEKI от серията TJA са универсални трактори, които се отличават с отлична маневреност и голямо удобство при работа. Те са с Power Shift трансмисия с 36 предни и 36 задни предавки. За изпълнението на по-дълги операции тракторът достига транспортна скорост от 40 км/ч.
 
“Също така на щанда ни предлагаме различен инвентар. Нещо ново за фирма Скайтрак е Х-образната брана, която е оборудвана с италиански дискове Ofas, 460мм., с лесно регулируем ъгъл на атака посредством два лоста за предна и задна секция”, допълни Вангелов.
 
 
Дисковата брана се предлага в три работни широчини – 1.50 м., 1.80м. и 2.10м., а дълбочината на работа достига до 12 см. Машината може да работи с различен брой дискове – 20 или 24, в зависимост от нужната работна ширина. 
 
Фирма Скайтрак показа на щанда си и пълна гама пръскачки на сръбския производител AGRON. Вентилаторните, щангови и комбинирани пръскачки с обем от 220 до 1500 литра, покриват нуждите на всички земеделски стопанства и са се доказали със своята здравина.
 
Фермерите видяха също нови модели мулчери, почвообработваща техника и торачки.
 
Повече информация относно продуктите на фирма Скайтрак може да получите на телефон: 0888 666 000 или на имейл: [email protected]

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!