Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Скайтрак с нова база и представителство на японските трактори ISEKI

Скайтрак с нова база и представителство на японските трактори ISEKI

Скайтрак е новият официален вносител на японските трактори ISEKI за България. Компанията откри нов търговско-сервизен център, който се намира на главния път Пловдив-Карлово, след разклона за село Калояново.

 

Голямата търговска база на Скайтрак включва модерна и удобна приемна за клиентите, шоурум за всички модели нови трактори, просторно хале с богата гама прикачен инвентар, склад за резервни части и сервизен център, където се извършва гаранционното и извънгаранционно обслужване на японските трактори.В компанията работят търговски и сервизни експерти, които имат дългогодишен опит в продажбите и обслужването на земеделска техника. Компанията предлага в новата си база комплексни технологични решения за овощари, зеленчукопроизводители, животновъди и зърнопроизводители. Пълната гама нови трактори ISEKI покрива и нуждите от специализирана комунална техника и машини за поддръжка на зелени площи и паркови пространства.„Земеделските производители могат да разчитат на нашия дългогодишен опит и полезни съвети, с които да направят правилният избор за комплектация от трактор и прикачен инвентар. Предлагаме също така изключително изгодни лизингови условия и атрактивни финансови програми“, заяви пред Трактор.БГ Константин Вангелов, Търговски директор на Скайтрак.

 

Акцент през тази година ще бъде тракторът ISEKI TM 3265, който е подходящ за овощари, зеленчукопроизводители, лозари и животновъди. Тракторът ще се предлага на промоционална цена и ще е достъпен за всички стопани, категорични са от Скайтрак.
 


От пролетта на 2016, Скайтрак ще представи на българския пазар и новия ISEKI TH 4335 с челен товарач. Това е трактор специално разработен за нуждите на животновъдните ферми, който е компактен, високопроизводителен и на конкурентна цена.

 

Освен новите серии японски трактори ISEKI и богатата гама от прикачен инвентар – плугове, култиватори, фрези, ямокопатели, мулчери, пръскачки и торачки, Скайтрак разполага за фермерите с богата стокова наличност от употребявани японски трактори – директен внос от Япония. Те включват марките Kubota, Mitsubishi, Iseki, Shibaura, Hinomoto и др.


Повече информация за предлаганите трактори, инвентар, резерви части и сервиз, можете да получите на : 0888 666 000; info@skytrak.bg ; www.skytrak.bg

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug