Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Снимки от изложението Агро Активия 2007

Снимки от изложението Агро Активия 2007

Както ви обещахме по-рано, днес Ви представяме снимки от едно от най-големите изложения за селскостопанска техника в Света - "Агро Активия"2007. Тази година на изложението бяха представени 1500 фирми, а по закупените билети стана ясно, че посетителите са били 241 500.

Специализираното изложение Агро Активия се организира насред обширен селскостопански блок в провинция Кордоба в Аржентина.

Заедно с Кралския Селскостопански зимен панаир в Англия; Изложението EIMA в Италия; Hanover Messe fair; Китайският China AG Fair ; Индийският Organic Agriculture Fair, АГРО 2007 - Киев и Agro Eurasia- Истанбул, Агро Активия е един от най-големите селскостопански панаири в Света.

Коментари
Живко
на 23.02.2011 11:36:31
Не са лоши комбайните.:)
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug