Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Спад при продажбите на трактори в Англия

Спад при продажбите на трактори в Англия

снимка: www.tractor.bg

Спад в продажбите на трактори почти във всички региони на Англия отчитат от Асоциацията на селскостопанските инженери на острова.

С 1% са се увеличили продажбите на трактори единствено в южните части на Англия през пооследното тримесечие на годината, сочи докладът. Макар и с малко увеличение от едва 1%, този регион на Англия е единственият, който бележи ръст в продажбите.

Най-малко са продажбите в Северна Ирландия, където се отчита спад с близо една-трета в сравнение със същия период на миналата година. Други региони, които са засегнати от спад в продажбите са западен Мидланд – с 20% и Северна Англия, където зса закупени 17% по-малко трактори. Продажбите в Шотландия бележат спад от близо 16%.

През последното тримесечие на годината има увеличаване с 20% на продажбите на трактори за животновъдните ферми с мощност над 180 к.с.

Първото тримесечие на годината беше белязано от ръст в продажбите, благодарение на поръчките от 2008 година. През следващите месеци обаче има спад в продажбите на трактори и така продадените до края на септември машини са 13,056, което е с 11,3% по малко от миналата година.
 

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug