Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Спад в продажбите на трактори в Ирландия – в Англия ново увеличение в търсенето на машините

Спад в продажбите на трактори в Ирландия – в Англия ново увеличение в търсенето на машините

За разлика от автомобилния сектор, който претърпя спад от 30% в продажбите във Великобритания през месец март, продажбите на трактори за пореден път бележат ново увеличение. В сравнение със същия месец на 2008 година, сега през март са продадени 2 313 машини, което е с 310 повече. Това съобщават за Трактор.БГ от Асоциацията на селскостопанските инженери в остраовната държава.

Тенденцията на увеличаване при продажбите на трактори в Англия е в рязък контраст със случващото се в Ирландия, където се вижда влиянието на икономическата криза. В Ирландия за първото тримесечие на тази година са продадени малко над 1 000 трактора. Това е 2 пъти по-малко от миналогодишните продажби за същия период, когато са продадени 2 200 машини.

55%-ния спад в продажбите на трактори в Ирландия през февруари и март означава, че ако тази тенденция продължи, то до края на годината в страната ще бъдат продадени едва 2 500 трактора, при 4 500 продадени машини през 2008 година.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug