Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Състезание с дву-цилиндрови ретро трактори си спретнаха американци от тракторен клуб

Състезание с дву-цилиндрови ретро трактори си спретнаха американци от тракторен клуб

tractordata.com

 

 

Състезание с дву-цилиндрови ретро трактори си спретнаха американци от клуба "Великите 2-у цилиндрови на Минесота", съобщи електронното  издание ТракторДата.

 

По време на организираното изложение на ретро машини, бяха представени редица малогабаритни дву-цилиндрови трактори, както и компактни градински трактори и такива със снегорини.

 

 

По време на двудневното събитие най-голям интерес предизвикват полевите тестове с оран с антични трактори John Deere и Massey Ferguson. Фермери от региона показаха и реставрирани модели на верижни трактори John Deere 430 и John Deere 440.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug