Стартира пътуващото шоу на Оптиком и JCB. Обновения JCB Fastrac 8250 обра овациите

Стартира пътуващото шоу  на Оптиком и JCB. Обновения JCB Fastrac 8250 обра овациите

 

Пътуващото шоу на Оптиком и JCB, което се провежда под мотото „Опитай силата на JCB", стартира от монтанското село Ерден. Това е едно уникално шоу, което се прави за първи път в България в сектора за земеделска техника и е по повод 20 годишнина на старозагорската фирма.

 

"Ние ще се опитаме на това шоу, съвместно с нашите партньори от JCB, да демонстрираме и да покажем наистина силата на JCB, мощта на JCB, възможностите на JCB машините. Нашата идея е да направим тура по цяла северна България. Следващата спирка ще бъде край град Искър, Плевенско на 22-и, на 25-и юли сме в Опака, Търговищко, а на 27-и юли завършва нашето шоу, край град Шумен близо до Мадара" заяви Управителя на Оптиком, Веселин Генев.


Над 150 фермери видяха и опитаха силата на машините JCB след кратката фолклорна програма и дадения старт на шоуто от организаторите с приветствия към гостите.

 

Специално за шоуто англичани-оператори на машините от компанията JCB демонстрираха възможностите им и изнесоха истински спектакъл пред събралите се фермери.

 

Земеделските стопани видяха в действие най-продавания в България телескопичен товарач JCB 531-70 Agri, уникалният нов малък телескопичен товарач 515-40, подходящ за животновъдните ферми и малките стопанства, както и мини товарач JCB Robot 160.

 

Показан при оран беше и обновения флагман на JCB, уникалният трактор JCB FASTRACK 8250, оборудван с обръщателен плуг Ovlac , който всеки желаещ успя да тества в реални полеви условия след края на демонстрацията.

 

Кулминацията на шоуто бяха проведените състезания за фермерите, в които те показаха своите умения и едновременно с това изпробваха машините. Победителите си тръгнаха с много награди и добро настроение.

 

Специално за малките фермери, организаторите бяха подготвили детски кът, където децата имаха възможност да карат детски трактори и да се забавляват, докато техните родители наблюдават демонстрациите и участват в състезанията.

 

От 20 юли до 20 август фермерите ще имат възможност да се възползват от специални промоционални цени при поръчка на техника с марката JCB.

 

22 юли 2011, петък  11:00 часа – На главния път Кнежа-Плевен в отсечката между Искър (Пелово) и Долни Дъбник 

 
25 юли 2011, понеделник 11:00 часа – На пътя Попово-Опака в отсечката с. Гагово –Опака 
 
 
27 юли 2011, сряда 11:00 часа –  На пътя Шумен-Каспичан на разклона за Мадара (кв. Мътница)

 

 

Очаквайте видео-репортаж от събитието