Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

STEYR продаде 1236 трактора в Австрия през 2011 и се превърна в абсолютен лидер

STEYR продаде 1236 трактора в Австрия през 2011  и се превърна в абсолютен лидер

нови трактори Steyr във Врачанско

 

STEYR продаде 1236 трактора в Австрия през 2011 г. и се превърна в абсолютен лидер, след като и през изминалата година води класацията за най-продавани трактори в Австрия.


"Като контраст на цялостната икономическа обстановка у нас и по света, земеделският отрасъл предложи позитивно и задоволително представяне през 2011 г.," заяви Рудолф Хинтербергер, бизнес директор на Steyr за Австрия.

 

"Това съответно рефлектира и върху нашите показатели и ние се гордеем, че продуктите ни продължават да убеждават клиентите със своето качество. Това не се дължи само на отличната работа на производственият и технологичен комплекс в гр.Св. Валентин, но също и благодарение на всички наши партньори и дилъри."

 

Впечатляващи технологични нововъведения
Смяната и подходът към имплементиране на нови двигатели отговарящи на нормите за вредни емисии на ЕС беше извършен безпроблемно от страна на Steyr. След това безапелационно представяне и старт на CVT-Еcotech серията, нови пет модела Profi-Еcotech бяха представени в гамата от продукти на австрийският производител. Огромно количество предварителни заявки вече са приети до момента от страна на дилърите и доставките ще започнат в начало на 2012. Продуктовата гама на Steyr не беше насочена само към големите сегменти модели - друга звезда през 2011 беше включването в продуктовата гама и на малкият, компактен и целеви трактор Kompakt S.

 

Поглед към 2012
В градчето St. Valentin, където е завода на STEYR, през тази година ще бъдат направени редица подобрения и ще бъдат увеличени площите на центровете за посетители и този за обучения. Отпуснати са допълнителни средства за инженерният отдел на Steyr, за да се задържи и съответно засили влиянието и иновативната роля и визия на компанията на пазара на трактори.

 

Повече информация за новите модели трактори STEYR можете да получите от официалния вносител за България - фирма Бултрекс ООД.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug