Стойчеви се представи силно на БАТА АГРО Есен 2016 като представи европейски решения (ВИДЕО)

  • 01.11.2021 13:06
  • 1632
  • 0
  • Новини
Стойчеви се представи силно на БАТА АГРО Есен 2016 като представи европейски решения (ВИДЕО)
Стойчеви ООД представи на своя щанд на БАТА АГРО Есен 2016 в Стара Загора сеялката Spartan 607 HD на американския производител Great Plains, която е новост за родния пазар.
 
Станислав Стойчев, мениджър продажби във фирма Стойчеви разказа повече: 
 
„Тази година на есенното изложение БАТА АГРО фирма Стойчеви представя пълна гама трактори, с марката Zetor. Също така голяма част от инвентара на производителя Unia. Като новост на щанда на фирмата тази година имаме сеялката Spartan 607 HD на производителят Great Plains, като тя е новост за българския пазар. Сеялката е изключително подходяща за минимална обработка или директна сеитба на почвата, като е основно насочена за средни и големи стопанства. Също така традиционен интерес тази година представляват дисковите брани на полския производител Unia, във всички работни ширини, от 3 до 12 метра. Сеялките Ecosem на френския производител Agrisem се радват на особен интерес от клиентите и разбира се, не на последно място, пълна гама марка трактори Zetor.”
 
 
Американската сеялка на Great Plains Spartan 607 HD е пълноценен сеитбен комплекс, който благодарение на високата си продуктивност и технологичност, успява да засее зърнените култури с нулева обработка. Радослав Радичков, сервизен мениджър в Стойчеви обясни пред камерата на Трактор. БГ какви са техническите характеристики на Spartan 607 HD.
 
„Това е 6 метрова пневматична сеялка, която е разработена вече специално за европейския пазар, защото до сега се предлагаше с американски тип окомплектации. Вече се предлага и с европейски компютър на Mirror Electronic, в две версии – 6 метрова и 9 метрова. Има доста нови подобрения, които са специално насочени към улесняване експлоатацията на сеялката и улесняване настройването й за различни типове култури. Тя може да бъде използвана както за внасяне на 2 типа култура едновременно, може и да се използва само за 1 тип култура, може да се използва и за торовнасяне, по време на сеенето. Заради новите елементи, които са специално разработени, за да бъде сеялката по-гъвкава при нейната експлоатация.“
 
 
Със Spartan 607 HD е нужно само едно работно преминаване, за да бъде цялостният процес по засяване извършен. Радослав Радичков допълва:
 
„Сеялката е предвидена за земеделски стопани с площи над 20 000 дка, заради нейната висока производителност и изисквуема мощност на трактори от типа на над 260 к.с. С тази сеялка може да се работи с високи скорости. Тя е предвидена и за директно изсяване, което означава, че полето не е необходимо да бъде предварително подготвено, което допълнително повишава нейната ефективност и производителност при крайния резултат.“
 
 
Сеялката Ecosem 1500 MHDT от Agrisem бе друго технологично решение, което предизвика особено внимание от страна на земеделски производители на щанда на Стойчеви. Машината е нов модел, разработен и предназначен изключително а условията на българските полета. Сеялката е с работна широчина 4 метра и е оборудвана с 26 двойнодискови изсяващи ботуша. Отварящото напрежение на изсяващите ботуши върху почвата се регулира хидравлично, като максималната стойност достига 90 кг на всеки от тях. Сеялката може да се оборудва с редица допълнителни решения, като предна подравнителна греда, хидравлични маркири, торовнасящо устройство, устройство за релсова сеитба и ред други опции позволяващи персонализиране на машината според конкретните нужди на земеделския стопанин. 
 
 
Освен техническите решения от Great Plains, Unia и Agrisem, фирмата показа традиционно пълна гама трактори с марката Zetor – добре познати и много функционални машини, подходящи за всякакъв вид стопанство. Сред които Zetor Major 80, трактор предвиден за малки и средни стопанства.  Изключително стабилният Zetor Crystal 160 с 2840 мм междуоси. Както и Zetor Proxima 100 - бест селърът на фирма Стойчеви на пазара, но също така и моделите от серията Forterra, Forterra HSX и Forterra HD. 
 
 
Разбира се и тази година специалните предложения не липсват. Специалистите от фирма Стойчеви са подготвили промоционални предложения, обясни Станислав Стойчев:  
 
„От няколко седмици насам върви промоцията по случай 70 годишнина на марката, със специални лизингови условия, финансирани директно от завода, могат до края на година българските фермери да задоволят нуждите си при изключително добри условия за покупна на трактори.“
 
 
Повече информация за пълното портфолио машини GreatPlains, UNIA и ZETOR, както и актуалните оферти можете да получите от Стойчеви ООД.
тел. 058 667923
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!