Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Sulky пуска на пазара нова гама тороразпръскващи машини DX

Sulky пуска на пазара нова гама тороразпръскващи машини DX

Торчака Sulky DX30s

SULKY, специалистът в тороразпръскването, обяви пускането на пазара на новата си гама навесни торачки DX, съобщиха от фирма Оптиком ООД - официален вносител на марката за България.
 

Гамата DX е предназначена за широк кръг потребители – смесени стопанства, животновъдни ферми и големи земеделски стопанства. Новите модели са в 2 големи серии: DX20s и DX30s.
 

Новото поколение торачки DX имат големи предимства, които са привлекателни за земеделските производители:
 

Лесно и опростено извършване на калибровъчния тест за нагласяне нормата на торене и лесно и бързо изпразване на останалия тор в бункера в резултат на удобния достъп до системата за тороразпръскване и предлагания кит за експресно изпразване;

Несравнима система FERTIWAY за регулиране ширината на тороразпръскване чрез използване на външен улей, с който се променя точката на падане на тора върху тороразпръскващия диск. Sulky са първият производител, използвал тази система още от 1982 г.;

 

Изключителна прецизност на тороразпръскването в края на полето с добавянето на системата STOP&GO при моделите DX30. Край на интуитивното и неточно затваряне и отваряне на шибрите на торачката – това вече се извършва автоматично, а за прецизността се грижи GPS.


Чрез обеми на бункерите, стигащи до 3000 л, се оптимизира времето за зареждане с тор и се новишава производителноста при версиите DX30 и 30+.
 

Работни ширини от 28 до 36 метра се постигат дори при използване на нискокачествени торове с неподходящ зърнометричен състав.
 

Още по-големи удобства за работа с ергономичните лостове за настройки и с новото покривало “skylight” при DX30+.


Гамата включва:


DX20 – бункери от 900 до 1500 л; работна ширина от 9 до 18 м
DX20+ - бункери от 900 до 2100 л; работна ширина от 12 до 24 м
DX30 - бункери от 900 до 2700 л; работна ширина от 12 до 36 м
DX30+ - бункери от 1500 до 3000 л; работна ширина от 12 до 36 м

 

Повече подробности за тези и други тороразпръскващи машини на SULKY може да научите от официалния вносител за България ОПТИКОМ ООД, www.opticom-bg.com, нац.тел. 0700 20 205.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug