Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Световен рекорд беше поставен с трактор BUHLER на Ростсельмаш и дискова брана Gregoire Besson

Световен рекорд беше поставен с трактор BUHLER на Ростсельмаш и дискова брана Gregoire Besson

трактор BUHLER VERSATILE

 

На събитието по поставяне на световния рекорд по обработка на почвата с трактор BUHLER VERSATILE и агрегатираната към него дискова брана на френската компания Gregoire Besson, присъстваха заместник-министъра на земеделието Ал. Черногоров, независими експерти, представители на медии, както и мениджърите по продажби на двете компании. Стартът на събитието беше поставен от председателя на съвета на директорите на Агрохлебопродукт и директора на агрохолдинга Владимир Евсеев.

 

Работата е продължила цяло денонощие с две технически прекъсвания от по 7 мин за зареждане на гориво и техническо обслужване на трактора и браната. Резултатът е обработени 4170 декара. Установяването на работата като световен рекорд е извършено от поканени независими експерти. В специален протокол, те са отбелязали, че събитието се е провело при стриктно спазване на посочените условия.

 

Маркетинг директорът на Ростсельмаш обясни, че тяхна цел е била официално да регистрират резултата и по този начин да привлекат клиенти, още повече, че с ефективната работа на трактор VERSATILE, в комбинация с квалифицираната работа на оператора, могат да се постигнат изключителни производствени резултати.

 

От френската компания Gregoire Besson изразиха своето задоволство от участието в подобен проект и допълниха, че рекорда демонстрира огромния технологичен потенциал, в комбинация с мощността на  тракторите на  Ростсельомаш. От Gregoire Besson изразиха надеждата това събитие да разшири пазара на техните продукти в Русия, Украйна и Казахстан.

 

По време на поставянето на световния рекорд Gregoire Besson представи своята брана XXL с ширина 14 м и регулируем захват, с възможност за агрегатиране към трактори с мощност 500к.с.. Френската компания е с 200 годишен опит и трайно присъствие на световния пазар.

 

Ростсельомаш участва в поставянето на рекорда с трактор BUHLER VERSATILE с мощност 535 к.с., проектиран специално за интензивно натоварване. Тракторите са оборудвани с всичко необходимо, за да се предостави възможност за работа в специфични условия.

 

Повече за тракторите BUHLER от официалния вносител на Ростсельмаш за България - фирма Бултрекс

 

© 2010 tractor.bg

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug