Световното турне с трактори Landini REX ще зарадва и българските земеделци

Фокус на преживяването ще бъдат специализираните трактори REX 4

  • 128
  • 0
  • Новини
Световното турне с трактори Landini REX ще зарадва и българските земеделци

REXperience – REXпреживяване, е нов проект на Landini, тракторния бранд на мултинационалната компания Argo Tractors.

Тракторът JCB Fastrac постави рекорд със скорост от 166.7 км/ч

 

Замисълът е за специално преживяване, насочено към земеделци и професионалисти, които обработват лозя и трайни насаждения и предпочитат да обмислят решение за нов трактор, след като го тестват в работа в реални условия.

 

„REXperience е стратегически подход в отговор на изискванията на клиентите, предпочитащи да тестват трактора преди да вземат решение за покупка. Професионалистите искат да имат възможно най-пълна информация, за да направят най-правилната преценка за тази значителна инвестиция“, отбелязва Антонио Салватерра, Маркетинг Директор на Argo Tractors.

 

REXperience ще стартира в Испания и Молдова в края на юни и ще продължи с представяне във Великобритания, Гърция, България, Франция, Египет, Австралия, Нова Зеландия, Италия и Австрия – страни, в които Landini e лидер от над 40 години.

 

Конкретните дати все още се уточняват и проектът тепърва ще се разширява. Събитията ще се проведат на престижни локации – сред лозя, замъци и исторически или забележителни изби, които могат да посрещнат гости и да предложат подходящ терен за демонстрации на тракторите с подходящ инвентар в насажденията.

 

Събитията ще имат интересна програма и ще позволят на подбрана група клиенти да участват в преживяването, за да се възползват максимално от възможностите за динамични тестове

 

Гостите ще могат да говорят директно с екипа на дилърите и продуктовите специалисти за съвети и детайлна информация. Програмата предвижда презентация, последвана от полеви демонстрации и заключителен обяд или вечеря.

 

Фокус на преживяването ще бъдат специализираните трактори REX 4.

 

Антонио Салватерра: „Целта е да промотираме серията трактори REX, които вече са много търсени по целия свят благодарение на позитивния имидж и разпознаваемост на бранда Landini и ценностите, които го отличават.“

 

Отделните вносители самостоятелно ще организират REXperience, новото преживяване за избор и тест-драйв на лозаро-овощарски трактори Landini.

 

Събитията на всички отделни локации ще имат обща отличаваща се визия и ще получат отзвук с глобална комуникация по различни канали – уеб-сайтове, медии и социални мрежи.

 

„REXperience ще позволи на клиентите да видят последните технологии в нашите трактори, които значително подобряват работата и изпълнението им. Landini REX неслучайно вече получи серия награди, включително тази за Нова Технология от изложението EIMA 2018 в Болоня за Advanced Driving System – Система за управление в помощ на операторите, която бе отличена и на търговското изложение във Валядолид, Испания през февруари“, допълва Антонио Салватерра.

 

Очаквайте скоро REXperience и в България с екипа на Оптиком!