Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри България раздаде големи награди на фермери

Тайтън Машинъри България раздаде големи награди на фермери

При изключителен интерес премина презентацията на Тайтън Машинъри България АД  на Националния агро семинар в Пловдив.

Експертите от фирмата запознаха фермерите с новостите, които предлага, както и възможностите всеки фермер да оптимизира разходите си, чрез правилно подбрани технологии.

По време на семинара Тайтън Машинъри раздаде много награди на земеделските производители.

Най-голям интерес предизвика тороразпръскващата машина Kverneland Exacta CL, която беяе и най-голямата награда. Късметлията, който си тръгна с нея е Людмил Работов от гр. Раковски.

Втората атрактивна награда бе спечелена Зарко Иванов, председател на Асоциацията на зърнопроизводителите в Монтана, а третата отиде при Христо Димитров Христов.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug