Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри организира посещение за български фермери в завода на Vaderstad

Тайтън Машинъри организира посещение за български фермери в завода на Vaderstad

Тайтън Машинъри България организира посещение за български фермери в завода на Vaderstad в гр. Вадерщад, Швеция. Посещението ще се проведе от 14 до 17 юни 2016 г. и включва богата програма.

 

Земеделците ще имат възможността да се запознаят с дейността на Nybble – центърът за обучение и демонстрации в близост до завода на Vaderstad, както и с производствения процес на компанията.

 

Те ще присъстват и на полеви демонстрации на почвообработваща техника с марка Vaderstad, като ще видят в действие различни машини и модели на сеялки, култиватори, дискови брани. Освен това ще имат възможност да наблюдават тестване на техниката в кариерата за инертни материали Kimme.

 

След като се запознаят с дейността на Vaderstad и възможностите на селскостопанската техника, българските земеделци ще разгледат ферма, в която местни земеделци работят предимно с машини на шведския производител. Българските и шведските фермери ще имат възможност да обменят добри практики и идеи за обработката на земята.

В програмата на пътуването са включени още посещение на музея на Vaderstad, както и на Музея на военновъздушните сили на Швеция. Фермерите ще имат възможност и за разходка в Linköping City.

 

За допълнителна информация и записвания в тридневната визита до Vaderstad Швеция, организирана от Тайтън Машинъри АД:

 

Димо Димов: +359 878 644 481; dimo.dimov@titanmachinery.bg

 

Кръстина Петрова +359 888 99 48 49; krystina.petrova@titanmachinery.bg

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug