Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри открива първия Агро център за употребвани машини

Тайтън Машинъри открива първия Агро център за употребвани машини

Тайтън Машинъри ще открие единствения Агро център за употребвани машини в България на 21-ви май, сряда.

Центърът се намира в село Бораван, обл. Враца, изграден е върху площ от 16 дка, разполага с търговска и сервизна част. Висококвалифициран екип от над 10 специалисти ще бъде на разположение на посетителите в центъра.

„Фермерите могат да бъдат сигурни, че ще закупят техника с гарантирана сервизна история, независимо от марката. Машините, които предлагаме са с проверено качество от нашите сервизни инженери, готови за работа“, посочи Марио Лазаров, Мениджър употребявана техника и техника поднаем в ТМБ.

В Агро центъра всеки клиент ще има възможност да тества лично машината, която го интересува, както и да получи информация какви са възможностите за закупуване ѝ.

В деня на откриването, гостите на тайтън Машинири ще могат да се възползват от специалните ценови предложения и възможности за финансиране на употребвани машини.

През целия ден продуктовите специалисти на Тайтън Машинъри и финансови консултанти ще са на разположение за въпроси и консултации.


Програма – 21 май 2014 г. (сряда):

9:00 – 18:00    Тест  драйв
11:00 - Официално откриване
12:00 – 18:00  BBQ и награди

 

Споделете с нас откриването на единствения Агро център за употребявани машини в Борован!


Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug