Тайтън Машинъри предлага преференциални условия за техника Case IH на АГРА 2014

Тайтън Машинъри предлага преференциални условия за техника Case IH на АГРА 2014

Tайтън Машинъри България АД ще вземе участие в тазгодишното изложение АГРА 2014, което ще се проведе от 4-ти до 8-ми март в Международен панаир гр. Пловдив. И тази година компанията няма да изневери на стила си и ще покаже авангардни технологии за високопроизводително земеделие.

На поле V – 16 срещу палата 3 на щанда на фирмата, фермерите могат да се запознаят с последните технологии от сетовен мащаб за растениевъдство, животновътдство и зеленчукопроизводство. Ще бъде представена пълната гама трактори и зърнокомбайни Case IH от серията Efficient Power с внедрена SCR система за понижаване на нивото на вредни емисии.

Трактори от сериите Farmall А и U, подходящи както за малки, така и средни стопанства.


Серията Farmall А от 65 до 115 к.с. е подходяща за окопаване, пръскане и въобще за всички по-леки работи на полето. FPT двигателят внедрен в тази серия трактори гарантира и изисква по-малко смени на предавките допринасящо за висока ефективност, нисък разход на гориво и комфорт за оператора.

Тракторите от серията Farmall U са оборудвани с изцяло нов 3,4-литров Сommon rail двигател, турбокомпресор с интеркулер и EGR система за обработка на изгорелите газове.

Новите трактори  Maxxum Efficient Power са с новата SCR система. Това се изразява в по-малко вредни емисии, повишена мощност и висок въртящ момент, както и ниски разходи на гориво и експлоатационни разходи при обработките.

Серията Maxxum EP обхваща 6 модела от 100 до 140 к.с., с 4,5 и с 6,7-литрови дизелови двигатели, с възможност за монтаж на тесни гуми за окопни култури. Изключително икономичен и с много добри теглителни характеристики. Подходящ за всеки тип стопанство.


За по големите фермери ТМБ ще предложи тракторите Case IH от серия Magnum и Magnum CVX, както и едни от най-търсените и високопроизводителни трактори в световен мащаб, колесния Steiger и Quadtrac - единствения трактор с 4 независими задвижващи вериги, които от тази година ще са със завишени мощности и същевременно по-икономични.

Фермерите ще имат възможност да се запознаят отблизо с предимствата на новите модели зърнокомбайни Axial Flow на Case IH от новите серии 130 и 230 с вградена SCR система.

 

Роторът на комбайните Axial Flow Case IH е уникален, заради това, че диаметърът му е намален, тоест пространството между ротора и контра ротора е увеличено. По този начин се увеличава пропускателната способност на машината, с което се увеличава производителността ù.


Патент на Case IH е преходния конус, който заедно с приемния винт в началото на ротора ускорява масата от наклонената камера, осигурявайки постоянен поток от маса на ротора, което не позволява нараняване на семената, а вентилаторът Crossflow разпределя равномерно потока въздух върху ситата. Различното при Case IH от останлите производители на комбайни е самонивелиращата се очистваща система, която включва вентилатора и ситата, което не позволява загуби на продукция. 


В рамките на изложението клиентите ще получават преференциални условия за покупка на земеделска техника!