Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри представи трактори CASE IH в деня на отворени врати в ИЗ Карнобат

Тайтън Машинъри представи трактори CASE IH в деня на отворени врати в ИЗ Карнобат

Тайтън Машинъри представи нови модели трактори CASE IH в деня на отворените врати в Института по земеделие в Карнобат.

 

Пред събралите се фермери бяха представени тракторите CASE IH Magnum 340, CASE IH Puma 230 CVX, както и най-продаваните трактори CASE JX 95 и CASE Maxxum. В двора на института бяха предствени и сеялки Vaderstad и почвообработващ инвентар.

 


Десетки фермери посетиха лекциите и презентациите на открито за най-новите сортове ечемик, овес и пшеница.

 


Пред камерата на Фермер.БГ Доц.Драгомир Вълчев, Директор на Института в Карнобат заяви, че макар на пазара да са навлезли много вносни сортове семена, то българските имат своите здрави позиции. Впечатляващо е, че 90% от засетите площи с ечемик у нас са именно сортове селектирани в Карнобат.

 


Новост е, че в Института по земеделие в Карнобат е създаден и първия студоустойчив хибрид овес, който дава изключително високи добиви.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug