Тайтън Машинъри проведе обучение за системите за прецизно земеделие

Тайтън Машинъри проведе обучение за системите за прецизно земеделие

Тайтън Машинъри България съвместно с Тайтън Машинъри Румъния проведе обучение за сервизни специалисти на агротехника в землището на фирма Загора Фрут в старозагорското село Ястребово.

 

Целта на обучението бе да се представят в детайли всички нови функционалности на GPS навигациите, които Тайтън Машинари инсталира при продажбата на всички трактори Case IH.

 

Пред камерата на Трактор.БГ лекторът от Тайтън Машинари Румъния заяви, че основните предимства на новата GPS система, че сериозно улесняват оператора, спестяват време и много разходи в производството.

 

AFS системата от Case IH е напълно интегрирана заводски в тракторите и осигурава по-добри функционалности от другите GPS системи, които са в момента на пазара.

 

Ние въвеждаме бъдещето сега, предлагайки пълен пакет решения за прецизно земеделие с новата AFS система. Ако тя се използва в земеделско стопанство, където се обработват 2000 дка, то фермерът ще реализира спестявания на гориво между 8000 и 9000 евро на година. Тоест инвестицията в тази презцизна технология се изплаща много бързо.

 

Домакинът Стефан Недялков сподели пред камерата на Трактор.БГ сподели мнението си за работата си с официалния вносител на Case IH за България :

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :