Тайтън Машинъри е официален представител на високотехнологичните пръскачки Agrifac

Agrifac е логично допълнение в гамата машини и технологии на Тайтън Машинъри

Тайтън Машинъри е официален представител на високотехнологичните пръскачки Agrifac

Тайтън Машинъри България стана официален представител на високотехнологичните пръскачки Agrifac. 


Agrifac е логично допълнение в гамата машини и технологии, които Тайтън Машинъри България предлага на своите клиенти. 
Земеделските производители все повече се стремят към автоматизация, дигитализация и постигане на максимална прецизност при различните операции. По този начин фермерите реално спестяват от разходите си за производство и достигат по-голяма ефективност. 

 


„В унисон с развитието на търсенето на пазара в посока на машини и технологии, които и да са ефективни, и да спестяват на земеделците възможно най-много разходи, нашата компания целенасочено се стреми към работа с реномирани производители, които могат да предложат именно такива машини и технологии. Затова и се свързахме с компанията Agrifac, която е технологичен лидер в производството на прецизни пръскачки.

След процеса на оценка на възможностите за работа, покриване на заложените двустранно високи стандарти и уточняване на подробностите, това сътрудничество вече е факт!“, обясни Филип Цветков, Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България.


Първите съвместни демонстрации в реални условия, на полето, ще бъдат на 8 и 12 август.

 

Първата демонстрация ще се проведе на 08.08.2019 г. в село Подем, регион Плевен. Фермерите ще имат и още една възможност за демонстрации на терен – на 12.08.2019 г. в землището на град Търговище. 


С удоволствие ще посрещнем всички заинтересовани фермери!


За Тайтън Машинъри България

„Тайтън Машинъри България“ ЕАД е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която притежава и управлява редица търговско-сервизни представителства, в сферата на селското стопанство и строителната техника, с пълно обслужване в САЩ и Европа. Основен стратегически партньор на Titan Machinery Inc. в доставката на ново оборудване е международният холдинг CNH Industrial, производител на техника за селското стопанство и строителството.


Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника. Представител е и на един от най-престижните производители на прикачен инвентар Vaderstad, ремаркета Annaburger и високоефективно оборудване за жътва MacDon. Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 120 висококвалифицирани служители.