Тази година Добрички Панаир ще се проведе с тестове на агро техника

Тази година Добрички Панаир ще се проведе с тестове на агро техника

Традиционното изложение "Селското стопанство и всичко за него", което се организира от Добрички Панаир АД, тази година ще се проведе и с паралени полеви презентации на селскостопанска техника, заявиха за Фермер.БГ организаторите. Местата, където фермерите ще могат да тестват техниката в процес на работа, са разположени до изложбените площадки на панаира.

 

Популярното не само в Добруджа изложение ще започне от 31 август и ще продължи до 4 септември 2010 г. Добрички панаир АД ще проведе ХVІІІ-то по ода си мероприятие в центъра на житницата на България – гр. Добрич.


До момента участие в изложението са заявили 85 фирми от страната и директно участие на  фирми от Украйна, Полша, Словакия и Румъния. Наблюдава се засилен интерес от страна на български производители на земеделска техника и инвентар.


В рамките на изложението ще бъдат проведени дискусии по актуални въпроси и проблеми на селското стопанство. Официални гости на изложението ще бъдат ръководните фигури от МЗХ, ДФЗ, както и представители на браншови организации от агробизнес сектора.

 

 

за повече информация и участие в изложението : 0878 / 708 125 ;  [email protected]