Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тази година Добрички Панаир ще се проведе с тестове на агро техника

Тази година Добрички Панаир ще се проведе с тестове на агро техника

полеви тест на агротехника

Традиционното изложение "Селското стопанство и всичко за него", което се организира от Добрички Панаир АД, тази година ще се проведе и с паралени полеви презентации на селскостопанска техника, заявиха за Фермер.БГ организаторите. Местата, където фермерите ще могат да тестват техниката в процес на работа, са разположени до изложбените площадки на панаира.

 

Популярното не само в Добруджа изложение ще започне от 31 август и ще продължи до 4 септември 2010 г. Добрички панаир АД ще проведе ХVІІІ-то по ода си мероприятие в центъра на житницата на България – гр. Добрич.


До момента участие в изложението са заявили 85 фирми от страната и директно участие на  фирми от Украйна, Полша, Словакия и Румъния. Наблюдава се засилен интерес от страна на български производители на земеделска техника и инвентар.


В рамките на изложението ще бъдат проведени дискусии по актуални въпроси и проблеми на селското стопанство. Официални гости на изложението ще бъдат ръководните фигури от МЗХ, ДФЗ, както и представители на браншови организации от агробизнес сектора.

 

 

за повече информация и участие в изложението : 0878 / 708 125 ;  dobrich_fair@abv.bg

Коментари
анонимен
на 14.04.2012 10:34:44
Koga ste ima video...?
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug