Tecnoma отново е в продуктовата гама на Тайтън Машинъри България

Пръскачките Tecnoma са символ на прецизно пръскане и са един от световните лидери в производството на машини за растителна защита

Tecnoma отново е в продуктовата гама на Тайтън Машинъри България

Френската реномирана марка пръскачки - Tecnoma, отново става част от продуктовото портфолио на Тайтън Машинъри България. Съвместното решение от страна на двете компании е взето след анализ на пазарната среда, перспективите за развитие и отличната стабилност на американската компания в България и региона.

 

Гласувайте: Съгласни ли сте с рязкото вдигане на осигурителния праг?

 

Tecnoma са пръскачки, които са утвърдени със своето високо качество и ефективност и са добре познати на българските земеделци. Благодарение на връщането на бранда в Тайтън Машинъри България, зърнопроизводителите у нас ще могат да разчитат отново на атрактивни форми на финансиране и закупуване, а също и на отлично и бързо сервизно обслужване.

 

Пръскачките Tecnoma са символ на прецизно пръскане и са един от световните лидери в производството на машини за растителна защита. В България Tecnoma e символ на професионални решения и висока производителност при сериите самоходни пръскачки, а също и при сериите прикачни пръскачки.

 

Tecnoma Laser - самоходните пръскачки, които спечелиха доверието на земеделците с топ-качество, прецизност и удобства

 

Tecnoma Laser е световна емблема за прецизно пръскане сред самоходните пръскачки. Серията се предлага в модели с работен захват на пръскащите щанги от 24 до 44 метра; капацитет на резервоара от 3200 до 5200 литра; клиренс от 1.05 до 1.80 метра. 

 

Хидростатичната трансмисия, икономичните и екологични двигатели, модерните системи за GPS навигация и контрол на пръскащите секции са само част от многобройните предимства на тези самоходни пръскачки.

 

 

Прикачни и навесни пръскачки Tecnoma - качество без компромис

 

При прикачните пръскачки, Tecnoma предлага ефективни решения за растителна защита със серията Tecnis, която включва модели с капацитет от 2500 до 6000 литра и уникалното за марката - въздушно окачване AXAIR. Работния захват е от 18 до 44 метра, като пръскането през тъмните часове на денонощието става впечатляващо благодарение на LED осветлението по дължината на пръскащите щанги.

 

При навесните модели пръскачки Tecnoma, фермерите могат да избират според нуждите в стопанствата си модели с капацитет от 300 до 1600 литра, изработени от най-висококачествени материали и с работна ширина до 24м.

 

Tecnomа - водещо предимство и изпреварващи иновации

 

Най-отличителното предимство при Tecnoma в сравнение с други брандове е това, че компанията е специализирана единствено в производството на пръскачки. Това позволява постоянно усъвършенстване на технологиите и запазване на лидерска позиция и високо реноме в световен мащаб.