Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Tecnoma представи новата самоходна пръскачка Laser 4200

Tecnoma представи новата самоходна пръскачка Laser 4200

новата самоходна пръскачка Tecnoma

Френския производител на самоходни пръскачки Tecnoma, представи официално своя най-нов модел - Tecnoma Laser 4200.

 

Пред Трактор.БГ, г-н Ерик Дозер, експорт мениджър в Текнома, показа новостите и предимствата при този модел.

 

„Тази пръскачка е оборудвана с 32 метрови пръскащи щанги. Новост сега е, че движението на пръскачката и работата на щангите са контролирани прецизно от новата GPS система Track Leader, разработка за Tecnoma от Muller Elektroniks.

 

Българските фермери ще се запознаят с този нов модел пръскачка , чрез нашия представител за България, фирма Римекс и аз очаквам силен интерес" заяви още г-н Дозер.

 

„ Тази машина е оборудвана с 6 цилиндров дизелов двигател Deutz с мощност 200 к.с. Задвижването разбира се е 4х4 и вече е оборудвано с нова система против боксуване. В производството на пръскачката са използвани висококачесвени електронни компоненти от Bosh.

 

Много голямо предимство при този модел е въздушното окачване, което осигурява максимална стабилност при неравни терени.

 

Зоната за пълнене на машината с химикали е изключително лесна за употреба. Използвате се два клапана за напълване на резервоара и за пръскане. Клиренса при тази машина е 1.05 метра, но предлагаме и модел с клиренс от 1,60 метра.

 

Кабината при новата Tecnoma Laser е изключително просторна и с отлична видимост, без да има какво да пречи визуално на оператора във всички посоки. Оборудвана е с въздушни седалки и 1 главен компютър, от който се управляват всички главни функции на машината.


В задната част на пръскачката се намира помпата, която е поставена тук, с цел да се намали шума в кабината. Тук се намира и филтъра, който е много лесно достъпен за сервизиране. Както казах тази пръскачка е с 32 метра щанго, но ни също така ще предложим за пазара и модел с 42 метрови пръскащи крила.

 

© 2011 - текст, снимки и видео : tractor.bg

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug