Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Tecnoma пусна на пазара новата FC Laser - самоходна пръскачка с подвижна кабина

Tecnoma пусна на пазара новата FC Laser - самоходна пръскачка с подвижна кабина

Френския производител на пръскачки - Tecnoma пусна на пазара новата FC Laser самоходна пръскачка с подвижна кабина.

 

"За първи път в историята на производството на самоходни пръскачки ставаме свидетели на модел, който е с плаваща до земята кабина, което позволява лесно качване и слизане на оиператора на машината. Освен това възможността за по-ниско разположение на кабината, осигурява и по-добра видимост към посевите от страна на водача." заяви пред Трактор.БГ Ерик Дозер - Експорт Мениджър в Tecnoma, който отговаря и за българския пазар.

 

Подвижната панорамна кабина при Tecnoma FC Laser е предоставена като технология от немския производител CLAAS.


Резервоарите за препарати при новата серия самоходни пръскачки от Tecnoma са съответно с капацитет от 3200, 4200 и 5200 литра. Всички са с вграден 450-литров резервоараза изплакване с чиста вода, който има и три вътрешни дюзи за почистване на резервоар.

 

Tecnoma FC Laser се предлага със стоманени щанги с работна ширина 38 метра и алуминиеви щанги с работна ширина 42 метра. Всички модели са с елементи от неръждаема стомана, както и с иновативните Pentajet въртящи сепръскащи дюзи.

 

Пръскачките от новата серия са оборудвани със система за автоматично стабилизиране на щангите, както и с постоянна рециркулация на въздуха с автоматично изключване, когато е необходимо. По дължината на щангите има поставено и осветление за нощна работа.

 

Самоходната пръскачка Tecnoma FC Laser е с хидростатично задвижване с дву-и три степенно променливо-движение на скоростта, която варира от 0-15, 0-22 и до 0-40 км./ч.. Нивата на работната скорост могат да бъдат контролирани с джойстик или с новия крачен педал, подобен на тези в автомобилите, който допринася за значително намаляване на разхода на гориво и осигурява по-лесно и спокойно управление в транспортно положение.

 

"Клиренса на пръскачките от новата серия е 1,10 метра,като четерите колела имат възможност за завиване тип "рачешко ходене", подобно на мини-челните товарачи и телехендлерите. Това осигурява отлична маневреност на самоходната пръскачка", категоричен бе пред Трактор.БГ Ерик Дозер.

 

В кабината, операторът има пневматична седалка, Bluetooth, радио, климатик, незамръзващо огледалото за обратно виждане, пътническа седалка, хладилник, регулируем подлакътник с централизиран контрол за управление и осем работни светлини върху кабината.

 

Повече за новата серия самоходни пръскачки TECNOMA, Можете да получите от официалния представител за България - Титан Машинъри България АД

 

© 2012 Tractor.BG

 


Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug