Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Технически прегледи на земеделска и горска техника ще се извършват от 1 до 30 април

Технически прегледи на земеделска и горска техника ще се извършват от 1 до 30 април

снимка: www.tractor.bg

От 1 до 30 април собствениците на земеделска техника трябва да легитимират притежаваната от тях земеделска и горска техника за провеждане на Годишен технически преглед (ГТП), съгласно Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника и във връзка с чл. 6 от Наредба № 20 на Министерството на земеделието и храните.

Собствениците на селскостопански машини трябва да носят свидетелство за регистрация и талон за ГТП (за регистрираната техника); застраховка „Гражданска отговорност” (за самоходна техника с мощност на двигателя над 10 кw и тракторни ремаркета).

На неявилите се собственици ще бъдат издадени заповеди за спиране на техниката от работа и ще бъдат съставени актове за нарушение съгласно изискванията на Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника.

Датите и местата на провеждане на годишните технически прегледи са публикувани по области в интернет страницата на Контролно-техническата инспекция:

http://www.tcibg.eu/tehnicheski-pregledi/11.html
 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug