Техника и трактори за лозарство ще представи СД Драганови на Винария 2011

Техника и трактори за лозарство ще представи СД Драганови на Винария 2011

Лозарски трактори Kioti и Foton , както и специализирана техника за лозарство ще представи СД Драганови на изложението Винария 2011.

 

На вниманието на лозарите и винарите ще бъдат представени трактори с мощност до 92 к.с. , с тясна колея, които се използват в лозарството. Акцент обаче ще бъде специализирания италиански прикачен инвентар за лозарство - сечки, надробители, фрези с автоматично откланящи се секции и др.

 

Оранизираното от Пловдивски Панаир АД изложение Винария 2011, започва на 23-и и ще продължи до 26-и Февруари.Изложбата събира компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки. Тя е център за обмен на информация, иновации и технологии чрез множеството събития - конференции, семинари, презентации и срещи, включени в деловата програма.

 

Най-престижният конкурс, на който се оценяват българските вина и спиртни напитки, са Националните дегустации, организирани от Националната лозаро-винарска камара по време на Фестивала на виното в рамките на ВИНАРИЯ. На традиционния бал "ВИНО И ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ВИНО" се връчват отличията на Международен панаир - Пловдив "Златен ритон", дипломите "Почетен" и "Вино на годината"; златни, сребърни и бронзови медали.