Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Техника и трактори за лозарство ще представи СД Драганови на Винария 2011

Техника и трактори за лозарство ще представи СД Драганови на Винария 2011

трактори KIOTI на изложение в Пловдивски панаир

Лозарски трактори Kioti и Foton , както и специализирана техника за лозарство ще представи СД Драганови на изложението Винария 2011.

 

На вниманието на лозарите и винарите ще бъдат представени трактори с мощност до 92 к.с. , с тясна колея, които се използват в лозарството. Акцент обаче ще бъде специализирания италиански прикачен инвентар за лозарство - сечки, надробители, фрези с автоматично откланящи се секции и др.

 

Оранизираното от Пловдивски Панаир АД изложение Винария 2011, започва на 23-и и ще продължи до 26-и Февруари.Изложбата събира компании лидери от основните браншове, свързани с отглеждането на лозя и производството на вина и спиртни напитки. Тя е център за обмен на информация, иновации и технологии чрез множеството събития - конференции, семинари, презентации и срещи, включени в деловата програма.

 

Най-престижният конкурс, на който се оценяват българските вина и спиртни напитки, са Националните дегустации, организирани от Националната лозаро-винарска камара по време на Фестивала на виното в рамките на ВИНАРИЯ. На традиционния бал "ВИНО И ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ВИНО" се връчват отличията на Международен панаир - Пловдив "Златен ритон", дипломите "Почетен" и "Вино на годината"; златни, сребърни и бронзови медали.

 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug