Техника за животновъди представя Меркурий Агро на овцевъдния събор и БАТА АГРО 2017

Техника за животновъди представя Меркурий Агро на овцевъдния събор и БАТА АГРО 2017
„Меркурий Агро“ ЕООД за пети пореден път излага свой щанд на шестия Националния събор на овцевъдите в България, който се провежда  от 12 до 14 май.
 
Техниката и оборудването, които фирмата тази година предлага са  насочени предимно към средните животновъди, месни и млечни производители. Компанията поставя акцента на мулчери, косачки, косачки-мулчери и фрези на фирмата GEO AGRIC, Италия, познати на българския пазар с разумната си цена и сигурност в експлоатацията. Фирмата насочва също така и вниманието на посетителите върху машините на италианската фирма FAZA, дългогодишен партньор на „Меркурий Агро“ ЕООД и по-конкретно към техните сеносъбирачи и косачки, които се отличават с висока производителност и умерени цени.
 
 
Посетителите на събора могат да се запознаят с малогабаритни трактори, втора употреба и най-добрите от средния и нисък клас трактори с марката LS, оборудвани с челни товарачи, чиито официален вносител за България е фирма „Сатнет“.
 
 
За клиентите с интерес към машините в по-горен клас са тракторите LAMBORGHINI, с официален представител за България фирма „Агромашина Груп“, един от лидерите на пазара на трактори в България.
 
Клиентите на „Маркурий Агро“, които няма да успеят да посетят Националния събор на овцевъдите фирмата ги  кани на панаира „Бата Агро“, Стара Загора от 16 до 19 май да разгледат машините и да се възползват от панаирните отстъпки.
 
 
© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Добави коментар