Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Titan Machinery BG ще покаже машини за лозарството на Винария 2012

Titan Machinery BG ще покаже машини за лозарството на Винария 2012

самоходен гроздокомбайн Gregoire © 2010-2012 снимка: Трактор.БГ

На предстоящото изложение Винария 2012 от 15-ти до 18-ти март в Пловдив, Titan Machinery Bulgaria, ще покаже най-новите машини за обработка на лозови масиви и прибиране на реколтата.

 

Несъмнено най-атрактивната машина на Винария 2012 ще бъде самоходният Гроздокомбайн Gregoire G8.260, оборудван с най-новата разработка на производителя - Cleantech Vario System.

 

Както вече е известно на българските винопроизовдители, марката Gregoire е символ на надеждност, ефективност и високо качество на прибиране на реколтата, не случайно и това, че Gregoire получи златен медал за иновации миналата година на Sitevi - 2011. Cleantech Vario System - е система, която съчетава роначка и сепаратор, които пречистват гроздедо от листа, чепки и други нежелани примеси. Машината дава възможност за 1 час да се прибере грозде от 10 дка и при това във възможно най-подходящ момент, което е предпоставка за получаване на вино с най-високо качество.


Разходът на гориво при новия модел също е подобрен, сега той е 10-12 л/час. Днес във Франция работят над 4 000 гроздокомбайна Gregoire.  Новите внедрения в гроздокомбайните са създадени преди всичко да подобрят още повече качеството на прибиране на реколтата, нивото на комфорт на оператора и експлоатационни разходи за потребителите.


Ще бъде представен и лозарският трактор Quantum 85V на Case IH, който е изключително маневрен, независимо дали работите в лозя с малко междуредие, храстовидни насаждения или овощни градини. Специализираните трактори Quantum, ви позволяват да се грижите за тези високостойностни култури и същевременно да увеличите максимално приходите от прибраната реколта. Тракторите Quantum са конструирани, така че да отговорят изцяло на вашите нужди.


Специализиран култиватор за обработка на почвата в междуредито и вътрередието на реда - Hexagon 729, на водещия германски производител Clemens;

 

С универсалната лозарска машина Hexagon могат да се извършват както дълбоки почвообработки, така и по-плитки пролетни култивации. Едновременно с това, могат да се изпълняват комбинирани операции като разрохкване, компактиране, дискуване, активно брануване. Машината може да се агрегатира с отклюняващи секции за едновременна работа и в междуредието и реда между растенията.

 

Другите машини, които ще бъдат представени са машина за лазерно засаждане на лозя Clemens; пръскачка Projet с обем на резервоара 1 000л, високопвдигащо се ремарке с бункер от неръждаема стомана Imegс вместимост 1,5тона и височина на разтоварване 3.60 м.

 

© 2010-2012 снимка: Трактор.БГ

 

ВИДЕО архив по темата :

гроздокомбайн

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug