Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Титан Машинъри България ще строи търговско сервизен център в Русе за марката CASE IH

Титан Машинъри България ще строи търговско сервизен център в Русе за марката CASE IH

пресконференция - Титан Машинъри България

В рамките на селскостопанското изложение Агра 2012, стана факт официалното обявяване на новото търговско дружество Titan Machinery България , което става правоприемник на досегашната компания Римекс 1 Холдинг.


Стратегически инвеститор, който поема досегашния бизнес на Римекс е американската компания Titan Machinery , един от най-големите дилъри на CNH в света.

 

Питър Крисчънсен, президент и главен оперативен директор на американската компания, заяви пред Трактор.БГ, че компанията ще продава на българския пазар марката Case IH и ще инвестира в обучение на българския мениджърски и оперативен екип, както и планира да въведе свой софтуер за оптимизиране на работните процеси в компанията.


Румен Лазаров, досегашен президент на Римекс заяви, че новото дружество планира изграждане на голям регионален комплекс за селскостопанска техника в Русе, който ще обслужва не само България, но и Румъния. В базата в Русе ще се осъществява предпродажбено и сервизно обслужване на предлаганата земеделска техника.


В рамките на пресконференцията своето приветствие и подкрепа към учредяването на новата компания изразиха всички досегашни стратегически партньори на Римекс, както и представители на американското посолство у нас.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

 

 

снимки от събитието :

 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug