Топ предложения и премиери от Kverneland и MacDon на БАТА Агро

  • 850
  • 0
  • Новини
Топ предложения и премиери от Kverneland и MacDon на БАТА Агро
Тайтън Машинъри България не пропусна да зарадва своите настоящи и бъдещи клиенти с топ предложения от водещите брандове на пазара на земеделска техника Kverneland и MacDon. В рамките на изложението земеделците имаха възможност да погледнат от близо машините от ново поколение.
 
 
На щанда на компанията бяха изложени новите модели пръскачки Kverneland. Те са вече утвърдени на българския пазар и добре познати сред фермерите, доказали уменията си не един път на полеви демонстрации. Ролф Алмендингер, продуктов мениджър в Kverneland Group разказа пред камерата на Трактор.БГ повече за пръскачките от най-висок клас.
 
„ На изложението представяме машина от серията iXter B обем на резервоара 1600-1800 литра. Изцяло ISOBUS съвместима, което означава, че може да бъде управлявана от ISOBUS трактор.  Иновативното тук е, че имате възможност да добавите още един резервоар от 1000 литра, което значително би увеличила коефициента на полезно действие. Това е и едно от нещата, които ни носи успех в България“.
 
 
Освен iXter B, фермерите имаха възможността да видят и прикачните модели iXtrack A.
 
„Това е нашият базов модел. Kverneland iXTrack е изключително подходяща за нуждите на българския пазар. Това е една здрава машина на разумна цена. Освен пръскачки предлагаме и широка гама от торачки и машини за наторяване с течни торове, които перфектно пасват при комбинация със сеялка. Всеки те са снабдени със система за индивидуално определяне на количеството тор, което в тандем със сеялка, представлява голям интерес за фермерите“.
 
 
Ролф Алмендингер сподели впечатленията си от изложението и това как оценява дългогодишното си партньорство с Тайтън Машинъри.
 
„За поредна година посещавам изложението БАТА Агро и излагаме нашите машини тук. Радвам се, че имаме възможността да предложим продуктите ни директно на българския фермер. Партньорството ни с Тайтън Машинъри е много добро. С въвеждането на новите технологии в машините, ние се нуждаем от партньор с нужните знания и компетенции, а екипът на Тайтън е точно такъв. Специалистите непрекъснато преминават обучения в нашата компания, запознават се с новите технологии, които ги прави успешни във всички етапи от маркетинга, през продажбите до поддръжката на машините с марка Kverneland“, сподели  Ролф Алмендингер.
 
Една от големите премиери на щанда на компанията бе хедъра от серията MacDon1, на който Тайтън Машинъри е официален вносител.
 
“Дебютният ни хедeр от серията MacDon 1, изцяло заменя хедерите, предлагани през последните 3-4 години. Този тип хедер е специално създаден за европейския пазар, а множеството тестове и изпитания през самия процес на разработка, доведоха до невиждани резултати. Хубавото при него е, че пасва на всички нови комбайни, от всякакви марки. Той е приложим за различни култури“, обясни Пол Пикфорд, генерален директор в MacDon.
 
 
Хедерът е подходящ за българските полета, защото напълно задоволява желанията на родните фермери.
 
„Благодарение на новата ни технология за следене на терена, MacDon се превърна в единствената по рода си компания, вече лидер на пазара. Иновацията позволява на хедера изключително прецизно да следи контурите на терена, благодарение на три степенното огъване“.
 
 
Работещите решения винаги са в основата на доброто партньорство. Тайтън Машинъри за пореден път доказа лидерските си позиции, като предложи не просто машини, които работят, а конфигурации, които са изцяло проектирани за българските полета. 
 
„България е един от основните ни пазари. Все повече от фермерите модернизират стопанствата и техниката си. Смятам, че българският земеделец може да се възползва и да се увери в печалбата при комбинирането на големите комбайни с нашите хедери. С Тайтън Машинъри работим вече повече от 4 години. Отношенията ни са много добри. Те са доказали се специалисти и имат отличен търговски екип. Щастливи сме, че работим с тях и сме доволни от начина, по който промотират нашите продукти“, коментира генералният директор в MacDon Русия.
 
Повече информация за всички машини с марките Kverneland и MacDon можете да получите от Тайтън Машинъри България на *4040 и на www.titanmachinery.bg
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!