Торачка Kverneland и GPS Trimble получиха победителите в играта Горд съм да бъда фермер

Торачка Kverneland и GPS Trimble получиха победителите в играта Горд съм да бъда фермер

На специална церемония в Регионалния офис на Тайтън Машинъри България в Добрич бяха раздадени наградите на големите победители в играта „Горд съм да бъда фермер“, проведена съвместно от Тайтън Машинъри България и Социалната мрежа на българските фермери - Фермер.БГ.

Церемонията по връчването на наградите откри инж. Росен Димитров, регионален мениджър на Тайтън Машинъри България в Добрич.

Големият победител в играта „Горд съм да бъда фермер“ е Давуд Давуд от град Варна, със своята снимка от месец юни: „Готов за големи добиви“. Той спечели тороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, осигурена от Тайтън Машинъри България, както и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм "Стари времена – Беленташ“, осигурен от Социалната мрежа на българските фермери – Фермер.БГ.„Тъй като често посещавам сайта на Тайтън Машинъри и така разбрах за играта. Реших да участвам със снимка на сина си на фона на техника на Тайтън Машинъри“, сподели Давуд. Давуд сподели, че 2/3 от машините, с които работи стопанството, са именно на Тайтън Машинъри. „В голямото стопанство качествената земеделска техника е от голяма значение за доброто земеделие“, категоричен е Давуд.

Вторият печеливш е фермерът Станислав Василев - от гр. Добрич с неговата снимка: "Полски пейзаж". При него отиде наградата GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna. Станислав благодари на всички гласували и пожела да има още такива игри, защото по думите му да си фермер е хубава професия и дава възможност на младите хора да се развиват.Станислав Василев разбрал за играта от Социалната мрежа на българските фермери – Фермер.БГ. „Занимавам се със земеделие отдавна, професионално от 2005 г. Обичам когато ходя на полето да снимам процеса на работа и така започнах за изпращам снимки“, каза фермерът.

Фермер.БГ и Тайтън Машинъри България благодарят на всички участници, че споделиха с нас емоцията да бъдеш фермер. Вярваме, че постигнахме целта си , а именно да покажем, че въпреки трудните времена, фермерството е достойна професия и е за хора с призвание и любов към земята и животните.

източникФермер.БГ