Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тракийският университет си купи трактори и култиватори

Тракийският университет си купи трактори и култиватори
Тракийският университет се сдоби с нова техника. Два трактора NEW HOLAND ТD5.105  бяха закупени, за да помагат в обучението на студентите в учебното опитно стопанство към университета. За още повече улеснение в обучението учебното заведение се сдоби с два култиватора и дискова брана.
 
 
Тракторите и инвентара към тях ще бъдат използвани за обработване на земята на учебното стопанство, съобщиха от вуза. 
 
Придобивката е важна за  университета, тъй като в Учебно опитното стопанство се провежда практическото обучение на студенти от специалностите Аграрно инженерство, Агрономство, Зооинженерство и Ветеринарна медицина. 
 
 
Ректорът на Тракийския университет проф. Иван Въшин лично изпробва единия от тракторите и пожела на работещите в учебното опитно стопанство да имат високи резултати при обработката на земеделските земи. 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug