Трактор Claas Xerion номер 1000 в бял цвят произведе немската компания

Трактор Claas Xerion номер 1000 в бял цвят произведе немската компания

Преди няколко дни от производство излезе трактор Claas Xerion номер 1000, произвоеден в Harsewinkel, Германия. По този повод гигантът беше боядисан със специална бяла боя.

На всеки хиляден Xerion, си даваме равносметката, че имаме 1000 доволни клиенти, заяви по време на представянето на трактора генералният директор Жан-Хендрик Мор (Jan-Hendrik Mohr).

По време на кратката церемония Мор акцентира върху различните приложения на трактора:  "Както всички знаем, Xerion e трактор с разнообразни приложения.

Машината е еднакво добра и приложима както за обработване на земеделска земя и пасища, така и в комуналните дейности и в горското стопанство. Мор не пропусна да благоодари и на всички специалисти в компанията за тяхната подкрепа и отлична работа.

Бялата машина няма да участва в демонстрационна обиколка, тя направо влиза в действие, заявиха от Claas. Името на новият собственик № 1000 на Claas Xerion остана в тайна, но Жан-Хендрик Мор съобщи, че той е от източна Германия и вече притежава една от машините на Claas.

Повече за машините на Claas в България можете да научите от фирма Универсал НВГ - Долна Оряховица.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!