Трактор и товарач JCB станаха Машина на годината на изложението SIMA в Париж

  • 1609
  • 0
  • Новини
Трактор и товарач JCB станаха Машина на годината на  изложението SIMA в Париж

Два от най-новите и високотехнологични продукта на JCB бяха избрани за „Машина на годината за 2017“ на международното селскостопанско изложение SIMA, което се проведе в края на февруари във френската столица Париж.

Дебютиращият трактор на JCB от серия 8000 JCB Fastrac получи отличието в категория трактори с мощност от 280 до 400 к.с., а телескопичният товарач JCB AgriPro, който също беше представен за първи път на изложението, взе наградата в категория машини за товаро-разтоварни дейности.

 „Много сме горди и се радваме, че спечелихме и двете награди, които са резултат от работата на целия екип на JCB, участвал в създаването, разработката и производството на тези две иновативни машини“, заявиха от JCB.

Тракторите Fastrac от новата Серия 8000 спечелиха заради високата си скорост, комфорт и множеството иновации. Товарачите JCB AgirPro се отличават с уникалната си DualTech VT варио трансмисия, предлагаща на фермерите най-доброто от два свята чрез съчетаване на прецизното управление при ниски скорости чрез хидростатичния модул с върхова ефективност при високата скорост и ускорение на Powershift модула в една обща трансмисия.

Съревнованието „Машина на годината“ отличава най-иновативните машини за земеделие и победителите се определят от жури от европейски журналисти, специализирани в селскостопанска техника. За да получат право на участие в състезанието, машините трябва да се продават в поне пет държави в Европа.

Българският пазар добре познава новите трактори Fastrac 8000 и товарачи JCB AgriPro, представени от Оптиком през миналата година и вече в активна работа из множество български земеделски стопанства.

Повече информация за машините на JCB можете да намерите в търговската мрежа на Оптиком ООД в страната, както и на тел: 0700 20 205.

Добави коментар