Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактор Инвест пуска на българския пазар тороразпръскващи ремаркета SIP

Трактор Инвест пуска на българския пазар тороразпръскващи ремаркета SIP

Фирма Трактор Инвест ЕООД вече предлага на българския пазар селскостопанските ремаркета с марката SIP. Една от най-атрактивните машини за българския пазар, съчетаваща перфектно цена и качество, е тороразхвърлящото ремарке ORION 100 T PRO.

ORION 100T PRO е професионална машина с капацитет 10 тона. Подовият конвейер за придвижване на тора се състои от 4 солидни вериги и усилени елементи за придвижването на масата. Обтягането на конвейера е автоматично. Параболично окачената тандемна ос с широки колела осигурява добро сцепление, нисък център на тежестта и транспортна скорост до 40 км/ч.

Ремаркето е оборудвано с 4 вертикални ротора за разпръскване, които достигат до 10 метра работна ширина. Редукторът RT 300, задвижван от хидромотор, осигурява безстепенно движение напред и назад. Плавно регулируемото движение на конвейера посредством клапан, позволява точна настройка на работната норма кг/ха. За улеснение на оператора, това става от кабината на трактора.

Трактор инвест ЕООД предлага за българските си клиенти пълната гама селскостопанска техника SIP – дискови и барабанни роторни косачки, роторни сеносъбирачи и сенообръщачи, ремъчни сенообръщачи, ремаркета за силаж, прикачни силажокомбайни.

SIP – история:

Началото на компанията SIP датира от 1954 г. Тогава работилницата  Agroservice извършва поддръжка и сервизиране на земеделска техника. Стъпка по стъпка, производството на селскостопанска техника започва да се осъществява паралелно с останалите дейности. В края на 1967 г. Agroservice променя името си на SIP. В рамките на следващите две години настъпват много съществени промени. Резултатът е, че основната дейност на SIP става само производство на селскостопански машини. 70-те са златните години за компанията, която инвестира в технологично оборудване и разширява производствените  мощности. Сформира се R & D отдел и заедно с придобиването на лицензи, се разработва нова продуктова линия. През 80-те SIP вече има репутацията на един от най-известните европейски производители на земеделска техника. През 90-те SIP се развива спрямо нуждите на пазара, което води до отваряне на SIP към западноевропейските пазари.  


За технически параметри и допълнителна информация:

Трактор инвест ЕООД
4300 гр.Карлово
Околовръстен път (на разклона за с. Дъбене)
тел./ факс: 0335/ 9 28 18
моб.тел .0879 01 10 10
e-mail: office@tractorinvest.com


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug