Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактор JCB Fastrac 4220 стана част от сватбата на млад фермер (СНИМКИ)

Трактор JCB Fastrac 4220 стана част от сватбата на млад фермер (СНИМКИ)
Славко и Катя Аврамови, които се доказаха във „Фермер търси жена“ отскоро са семейство. Фамилията на Славко обработва около 5000 дка в монтанското село Липен и в стопанството му работят успешно трактори и плугове, закупени и поддържани от Оптиком. 
 
Партньорството и работата вървят заедно с приятелството. Екипът на агроцентъра на компанията в Монтана с радост се отзовава за сервизно обслужване, ремонти и съвети.
 
 
 
Запомнящ се и особено романтичен бе сватбеният ден за младите Славко и Катя заедно с новия JCB Fastrac 4220, който ги съпътстваше с горда осанка, комфорт и мощност за радост на близките и гостите на сватбата. В стопанството на Славко работи и ветеран JCB Fastrac 3185. 
 
 
 
Алексей Върбанов, ръководител на агроцентъра на Оптиком в Монтана и Станислав Драгомиров, сервизен специалист, бяха сред свидетелите на радостното събитие и пожелаха щастие и много радости в живота на младото семейство.
 
 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug