Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Tрактори Challenger MT700C идват с нови подобрения през 2010 година

Tрактори Challenger MT700C идват с нови подобрения през 2010 година

В продължение на две седмици Трактор.БГ ще ви представи най-търсените трактори в световен мащаб с мощност над 150 к.с. Започваме със сериите трактори Challenger MT700C на AGCO Company.

Сериите трактори Challenger MT700C са гуменоверижни машини, подходящи за обработка на култури, обработка на земята и транспортни приложения. Предлагат се с различни по ширина вериги и така могат да са полезни при почти всякакъв терен на работа – при различна ширина на реда, рзлични типове почва, при различни селскостопански практики и начини на отглеждане на културите.

Двата модела се предлагат с мощност на двигателя от 245 – 265 к.с. като максималната мощност достига 301 - 320 к.с. Тракторите са оборудвани с 6-цилинров 8.8 Caterpillar C9 ACERT двигател. Разполагат с Caterpillar powershift трансмисия с 16 предни и 4 задни предавки.

Характеристиките на сериите MT700C включват нов дигитален дисплей, който показва избраната предавка, скоростта и часовете на работа; подобрен дизайн на конзолата за управление на трактора (Tractor Management Center), което позволява улеснено обслужване; нова хидравлична система с по-високо ниво на контрол, по-висок дебит и повишена адаптивност; интегрирана ISOBUS система за контрол.

Официален вносител и сервиз на тракторите Challenger за България е фирма Варекс ООД.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug