Tрактори Challenger MT700C идват с нови подобрения през 2010 година

Tрактори Challenger MT700C идват с нови подобрения през 2010 година

В продължение на две седмици Трактор.БГ ще ви представи най-търсените трактори в световен мащаб с мощност над 150 к.с. Започваме със сериите трактори Challenger MT700C на AGCO Company.

Сериите трактори Challenger MT700C са гуменоверижни машини, подходящи за обработка на култури, обработка на земята и транспортни приложения. Предлагат се с различни по ширина вериги и така могат да са полезни при почти всякакъв терен на работа – при различна ширина на реда, рзлични типове почва, при различни селскостопански практики и начини на отглеждане на културите.

Двата модела се предлагат с мощност на двигателя от 245 – 265 к.с. като максималната мощност достига 301 - 320 к.с. Тракторите са оборудвани с 6-цилинров 8.8 Caterpillar C9 ACERT двигател. Разполагат с Caterpillar powershift трансмисия с 16 предни и 4 задни предавки.

Характеристиките на сериите MT700C включват нов дигитален дисплей, който показва избраната предавка, скоростта и часовете на работа; подобрен дизайн на конзолата за управление на трактора (Tractor Management Center), което позволява улеснено обслужване; нова хидравлична система с по-високо ниво на контрол, по-висок дебит и повишена адаптивност; интегрирана ISOBUS система за контрол.

Официален вносител и сервиз на тракторите Challenger за България е фирма Варекс ООД.