Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори Hattat и инвентар Pronar ще покаже Агро Бул Сервиз в Добрич

Трактори Hattat и инвентар Pronar ще покаже Агро Бул Сервиз в Добрич

трактор Hattat

Богато разнообразие на земеделска техника ще представи фирма Агро Бул Сервиз ООД на Добричкия панаир от 5 до 8 август.

Ще бъдат представени трактори Hattat – модели А110, А90, трактор Беларус 1523, ремаркета Pronar, косачка Pronar –  2,60 м, сеносъбирач Pronar – 3,5 м и челен товарач Pronar – LC1650 с кофа.

Ще бъде представено и богато разнообразие на прикачен инвентар от марката Expom - дискова брана Goliat – 5 м, валяк – 8 м, продълбочител – 3 м, култиватори. Акцент в участието на Агро Бул Сервиз ще е и марката Azim с дискова брана 3 м и продълбочител – 2,5 м.

На изложението ще бъде представени щангови, навесни и вентилаторни пръскачки AgriUma, както и италианска торачка Agrex – 2,5 т.; зърнотоварач, машина за третиране на семена.

Щандът на фирма Агро Бул Сервиз е разположен на площадка № 1 на селскостопанското изложение в Добрич.

За допълнителна информация:
Агро Бул Сервиз ООД
с.Обнова, обл.Плевен, ул.”Хр.Ботев” №2
тел. 0886854144; 0897585802    


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug