Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори John Deere на фирма Октопод започнаха оран преди минути в Ловешко

Трактори John Deere на фирма Октопод започнаха оран преди минути в Ловешко

11.20ч. / 09.01.2009      виж видео клип

Преди минути, 6 нови трактора John Deere на фирма Октопод започнаха дълбока оран в землищата на Ловешките села Каленик, Орляне и Драгана. Въпреки снега и калната почва, след като се събраха на едно място тракторите навлязоха заедно в отскоро арендованите ниви.

Пред репортер на Трактор.БГ ,  трактористите от "Октопод" казаха, че са малко притеснени от разкаляната почва, но имат да обработват над 7000 декара и не могат да чакат. Три от тракторите бяха оборудване с хидравлични обръщателни плугове Lemken; 2 с плугове  Kverneland и един с 7 корпусен обръщателен плуг Кongskilde.

Жители от Угърчинските села Каленик, Катунец, Орляне, Драгана, Ъглен и Радювене, споделиха, че от дълги години землищата им не са обработвани и реколтирани.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug