Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори Kioti и Foton в гамата между 12 и 90 к.с. представиха СД Драганови на АГРА 2010

Трактори Kioti и Foton в гамата между 12 и 90 к.с. представиха СД Драганови на АГРА 2010

снимка: www.tractor.bg

СД Петко и Иван Драганови беше една от малкото фирми-вносители на селскостопанска техника, които взеха участие на изложението АГРА 2010.

С голямото разнообразие на нови и употребявани трактори, които представиха обаче, както и разнообразния инвентар за лозарството и овощарството, привлякоха вниманието и интереса на хиляди посетители.

Два бяха основните акценти в представянето на СД Драганови по време на тазгодишното изложение. Фирмата показа последните новости  при тракторите Foton и Kioti. Изключително голямо беше разнообразието в гамата между 12 и 90 к.с., като повечето модели се предлагаха на промоционални цени.

На фона на кризата стремежът ни е да предложим на клиентите си машини, които да сведат до минимум разходите за обработка на единица площ, коментира пред Трактор.БГ Георги Драганов. Именно такива машини с италианската марка Ilmer представи фирмата по време на АГРА. Машините Ilmer имат възможност едновременно да мулчират и да рапръсква хербицид, което води до намаляване на разходите за обработка и работна ръка. В зависимост от работната ширина е необходим тракатор с различна мощност като минималната изискуема е 35 к.с.

СД Драганови обърнаха внимание и на инвентара за механична обработка на почвата. Те представиха дискови брани на турския производител Ugurtar, доказани с качеството си, добрите цени и разнообразната гама продукти.

За да дадат възможност на повече земеделци да закупят техника на достъпни цени, СД Драганови представиха и трактори втора употреба – на цени до 10 хил. лв. Машините са технически изправни, окомплектовани са за работа и могат да бъдат верен помощник както в лозето, така и в овощната градина.

Цялата гама техник, предназначена към лозаро-овощарството – вилични повдигачи за прибиране на реколтата, отклоняващи секции, пневматична техника от Zanon – ножици и др., които спестяват много време и работна ръка.

Очаква се съвсем скоро Съдружие Драганови да внесе на българския пазар трактори Foton 25 к.с., за първи път с кабина, както и с нов дизайн и подобрени параметри. Те са много подходящи за малките и средните фермери. Новости ще има и от Kioti – вероятно кабина при модела LX 500 L за лозарите.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!


 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug