Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори Landini и сеялки Monosem на промоционални цени предлага фирма Оптиком

Трактори Landini и сеялки Monosem на промоционални цени предлага фирма Оптиком

снимка: www.tractor.bg

Промоционални цени на трактори Landini и сеялки Monosem предлага за пролетна кампания 2010 старозагорската фирма Оптиком ООД.

Тракторът Landini Powerfarm DT 100 с мощност 92,5 к.с, оборудван с Top Comfort кабина с климатик се предлага на цена от 31 200 евро.
 
Тракторът Landini Powerfarm DT 90 с мощност 83 к.с също с кабина Top Comfort и климатик може да закупите на специална цена от 30 400 евро.

Тракторите са универсални от среден теглителен клас и могат да се използват за разнообразни земеделски и транспортни операции, а също и в обслужването на животновъдните ферми. Машините са надеждни, с икономично и лесно обслужване и са отлично решение за всяко земеделско стопанство.

На промоционална цена от 29 800 евро Оптиком предлага и трактора Landini Rex DT 90 с кабина и климатик и с мощност 83 к.с.  Rex е специализиран трактор за работа в трайните насаждения и е подходящ за извършване на всички операции – почвообработка, пръскане, транспортиране и др.

Всички трактори от промоцията са с Perkins Tier3 двигатели, отговарящи на най-строгите екологични изисквания.

За пролетната сеитба можете да се възползвате и от специалните цени на базовите модели 6 редови сеялки с марката Monosem, които Оптиком предлага.

Сеялките Monosem NC
могат да бъдат закупени на цени от 9 700 евро. Този модел сеялка е с анкерни  ботуши и със самопочистващи се гумени претъпкващи колела. Сеялките могат да бъдат оборудване с торовнасяне и информационен компютър.

На промоционална цена от 13 300 евро се предлагат и сеялките, модел Monosem NG. Те са оборудвани с двойнодисков ботуш и диск от неръждаема стомана за претъпкване на семената. Благодарение на монтираните отстрани на дисковете опорни колела, се извършва странично уплътняване на браздата и прецизно се регулира дълбочината на засяване на семената. Тези сеялки също могат да бъдат окомплектовани с торовнасяне и информационен компютър.

Оптиком предлага на промоционални цени култиватори за слята повърхност Zamidis и КПС 4, сеялки за пролетни култури УПС 6, а също така и всички машини за пролетната кампания.

Възползвайте се от специалните предложения!

Всички посочени цени са без включен ДДС.

Повече информация за промоцията може да откриете на www.opticom-bg.com или на телефони: 042/600156 и 0887/648 912.
 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug