Трактори Landini са перфектният избор за овощари, лозари и зеленчукопроизводители

Трактори Landini са перфектният избор за овощари, лозари и зеленчукопроизводители
Специализираните италиански трактори Landini се радват на много добър прием от страна на родните земеделски производители, защото са специално създадени за отлична работа в специфичните условия на овощните градини, лозовите масиви и оранжерии.
 
За пореден път тракторите Landini демонстрираха своите възможности - този път в черешова градина край кюстендилското село Шатрово. Заради продължителните дъждове през май и юни теренът беше обилно затревен и видимо имаше нужда от грижи и обработки. 
 
 
В работа при тежки условия показаха предимствата си тракторите Landini Rex 90F – подходящ за лозя и овощни градини, Landini Rex 80GT – за работа в овощни градини и на полето и по-малкият им брат Landini Mistral 55 – подходящ за малки овощни градини, оранжерии и животновъдни стопанства.
 
 
Ниският клиренс и снижена кабина на тракторите Landini от сериите Rex и Мistral ги правят удобни за работа в овощни насаждения - могат да минават под короните на дърветата без да ги увреждат. Компактни, пъргави и сръчни, с перфектен комфорт за оператора. Теглото на тракторите от 3,5 тона е оптимално за работа с тежки отклоняващи машини, двуроторни надробители и друг инвентар за по-тежките операции в овощните градини.
 
 
Към тракторите Landini по време на демонстрацията беше агрегатиран разнообразен прикачен инвентар, предлаган от Оптиком на българския пазар:
 
 • Косачка Van Wamel с работен захват 2,70 м и отклоняваща глава;
   
 • Х-образна дискова брана Rinieri с работен захват 220 см;
   
 • Надробител Rinieri с работен захват 200 см и 22 чука – за отстраняване на растителна маса с дебелина на клоните до 6 см;
   
 • Помощна платформа с регулиране на височината, подходяща за беритба на плодовете и за поставяне на защитни мрежи при градушки:
   
 • Челен товарач MC40 за товаро-разтоварни дейности.

 
Освен впечатляващите си технически параметри и производителност, техниката от Оптиком е атрактивна за фермерите и с изгодните си цени и осигурен високо-квалифициран следпродажбен сервиз. 
 
Повече подробности относно траторите Landini от серията REX и Mistral, както и другите лозарски машини и инвентар, които фирмата предлага,  може да получите от Оптиком ООД на нац.тел.: 0700 20 205, о[email protected]www.opticom-bg.com.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!