Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори McCormick с изгодно финансиране предлага Оптиком

Трактори McCormick с изгодно финансиране предлага Оптиком

трактор McCormick на БАТА Агро 2015 - пролет

Изгодно финансиране предлага Оптиком ООД по съвместната си програма с италианския производител Argo Tractors за тракторите МcCormick от сериите Х5, Х6 и Х7 в мощностен диапазон от 88 до 212 к.с.

 

Машините са налични в търговските бази на Оптиком в цялата страна, а предложението е за 2-годишен лизинг с 2% лихва. Заводската гаранция при сериите Х5 и Х7 на McCormick e 2 години.

 

На пролетното изложение БАТА АГРО 2015 Оптиком постави акцент върху бранда McCormick с премиерната за България серия  McCormick X5, която е с мощност от 88 до 113 к.с., с Рowershift скоростна кутия и двигател Tier 4, съобразен с европейските изисквания за вредни емисии.

 

Съвсем нова кабина има серията McCormick Х5 - четириколонна, повишаваща нивото на комфорт и осигуряваща превъзходна видимост. Други предимства са лесното и удобно за работа инструментално табло, отличната вентилация и филтриране на въздуха чрез странично монтираните филтри, които помагат за снижаване на кабината до минимална височина за лесен достъп в ниски помещения.

 

Серията McCormick X6 включва 2 модела с мощност 121 и 133 к.с., специално разработени с тесен преден мост за работа в окопни култури с междуредие 70 см, които отговарят на голямата нужда от тежък и мощен трактор, особено необходим за постигане на висока ефективност при операциите по отглеждането на пролетните култури – сеитба и окопаване с 8-редови машини.

 

След поредица успешни полеви демонстрации в Северна България в края на миналата година, които екипът на Оптиком организира на място при земеделските производители, тракторите от серията McCormick X7.6 доказаха своите неоспорими предимства като отличен избор в сегмента високо-технологични машини с мощност от 175 до 212 к.с.

 

Повече подробности на www.mccormick.bg и в търговската мрежа на Оптиком ООД, национален тел.: 0700 20 205.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug