Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори с гумено верижни системи ? - Трактор.БГ

Трактори с гумено верижни системи ? - Трактор.БГ

Трактори с гумено верижни системи ?

 

През последните години редица фирми в областта на селскостопанската техника започнаха да предлагат алтернативно решение за стандартните колесни трактори, чрез системата с гумени вериги в триъгълна форма - позната на места като Smart Trax.

 

По този начин фермерите могат да използват тракторите си както със стандартни селскостопански гуми, така и с гумено-верижни "заместители", когато се работи в стръмни и наклонени земеделски терени или се цели по-малко утъпкване на почвата.

 

Системите за задвижване с гумени вериги се срещат освен при различни марки трактори, но и при различни видове и марки комбайни.

 

 

rubber track system tractor

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug