Трактори Steyr, Claas, Zetor и JCB в първия БГ аграрен еротичен календар

Трактори Steyr, Claas, Zetor и JCB в първия БГ аграрен еротичен календар

Известни български топ-модели красят страниците на първия български аграрен еротичен календар. В някои от месеците в страниците на календара, моделките са снимани с трактори Steyr, Claas, Zetor и JCB.

 

Изненадата е в унисон с празниците и цели да разведри ежедневието на българските фермери чрез един по-нестандартен поглед към ежедневните ситуации. Подобни инициативи, които да зарадват фермерите към момента се случват само в страни като Германия, Англия и др. "Идеята на календара е да повиши духа и да покаже една по-различна визия на аграрния сектор, тъй като земеделието ежедневно е под натиска на куп натрупани и нови проблеми", съобщи основателят на Фермер.БГ Борислав Борисов.

 

Фотосесиите за календара стартират още през Март 2010 г.. Оказва се, че за подобна инициатива никак не е лесно да се подберат фотомодели, които да газят в полето, да влизат във ферми, да се качват на трактори и да галят крави.

 

Подборът на екипа бил доста сериозен - лицата от календара са на известни български красавици като Златка Димитрова ( Плеймейтка за 2009 ), бургаската сирена Малта Пандева ( Playboy 2010 ), Иванина ( от Биг Брадър) , Жана Йовчева и Дорис Бързакова ( спечелили челни места в престижния конкурс за модели на американското списаниe Rosebud 2010 ) , Гея Антонова ( усмихваща ни се от телевизионните реклами на ОББ, Загорка, Практикер и др.), Лъчезара Кънчева ( финалистка в Мисия Беллисима), Силвия Димитрова-Бахати ( Мис Силикон 2009 ), Мария Вачева, Райна Караянева, Катя Стоянова и Константина Маркова ( известни български топ модели ). Своя труд по проекта са дали и професионалните гримьори Валентина Божилова и Гергана Иванова.

 

Във всеки един от месеците се разкрива красива гледка, тъй като дори през зимата, момичетата са в оскъдно облекло, а през лятото им става още по-горещо... Ползвани са различни сюжети, всичките от обикновеното фермерско ежедневие. Страницата на месец февруари например краси Лъчезара Кънчева, която "ремонтира" трактор и се е оцапала с машинно масло на интересни места... През Юли е толкова горещо, че няколко от момичетата са се събрали на едно място за да разхладят горещите си тела. Във запленителната фотосесесия дамите са целите мокри и покрити в балончета, тъй като мият трактори, докато се забавляват.

 

За самия екип шоуто зад обектива не е било по-малко. "Визията провокира съзнанието и отключва фантазията, затова и нищо по нея не е дадено на готово", допълни Борисов. Освен подборът на момичета е направен такъв и за природните местности. Обиколени са красиви села в почти всички части на България.

 

Снимачната група споделя, че най-трудните моменти са били през лятото, когато в продължение на два месеца беше все дъждовно. Заради това  на няколко пъти били на крачка от решението да се откажат да снимат няколко фотосесии през този сезон. "Това обаче не се случи и имахме успех, защото когато намислим някое хубаво място тръгваме в дъжд, преследват ни светкавици и гръмотевици, а като пристигнем на нивата се показва слънцето.  Резките промени във времето от друга страна се оказаха идеални за нашите снимки, тъй като се появиха страхотни ефекти в пейзажа, които засилват еротично-драматичния ефект на кадрите", разпалено обясни Борислав Борисов, който е и фотограф на фотосесиите.

 

Обещанието на Фермер.БГ е, че новата 2011 година ще бъде изключително красива за 15 000 от земеделските производители у нас. Всеки един от тях може да си поръча календара за 2011 в интернет на адреса www.kalendar.fermer.bg. на цена от 10 лв.

 

 

виж календара ( снимки, бек-стейдж, видео ) тук :

 

календар на Фермер.БГ 2011