Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори Valtra и прикачен инвентар демонстрира Булагро в южна и северна България

Трактори Valtra и прикачен инвентар демонстрира Булагро в южна и северна България

Две полеви демонстрации на селскостопанска техника в рамките на седмица проведе старозагорската фирма Булагро. На 2 октомври в ямболското село Чарда и на 8 октомври в силистренското село Белица Булагро демонстрира възможностите и качествата на финландските трактори Valtra - най-бързо развиващия се производител на трактори в света.

Фермерите имаха възможност да се убедят и в перфектната работа на датските пръскачка Hardi, торачките Bredal, продълбочители Badalini и почвообработващия инвентар на австрийската компания Poettinger.

На демонстрацията в село Белица бяха представени 6-та и 8-ма серия на трактори John Deere, които са доказана марка в бранша.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug