Тракторите Case IH Puma се предлагат при преференциални условия

Серията е синоним на високо качество, надеждност и комфорт

Тракторите Case IH Puma се предлагат при преференциални условия

Тайтън Машинъри България стартира пролетна кампания за тракторите Case IH от серията Puma. Земеделските производители могат да се възползват от възможността да притежават един от най-емблематичните трактори на пазара по отношение на здравина, качество и производителност при преференциални условия.

 

Тайтън Машинъри с онлайн платформа за употребявана техника

 

Компанията предлага на земеделските производители възможност за закупуване на трактора, като се възползват от безлихвено финансиране за срок от 3 години.

 

Case IH Puma са серия мултифункционални трактори за интензивна работа както в зърнопроизводството, така и в животновъдните ферми. Седемте модела в мощностния диапазон от 150 к.с. до 240 к.с. са символ на нови технологии, комфорт и оправдана инвестиция.

 

Тракторите Puma са предназначени за среден тип стопанства, където могат да извършват ефективно всички агротехнически задачи.

 

Здрави и икономични двигатели за силно натоварване

 

Case IH Puma са оборудвани с 6,7-литрови, 6-цилиндрови дизелови двигатели с Hi-eSCR система за каталитична редукция, която намалява вредните емисии, осигурява значителна икономия на гориво и увеличава експлоатационния живот на агрегатите.

 

Тракторите Puma притежават PowerBoost система, която осигурява при нужда допълнителна мощност до 35 к.с. в случаите, когато има тежко натоварване на навесната система. В допълнение на това, автоматичната система за управление на производителността (APM) прави връзка между двигателя, скоростната кутия, ВОМ-а и навеса на трактора. 

 

Така тя автоматично контролира оборотите на двигателя и работната предавка на трансмисията в зависимост на желаната скорост и моментното натоварване на трактора.

 

Избор на автоматична трансмисия

 

Земеделските производители могат да избират оборудването на Case IH Puma да бъде с безстепенна вариоскоростна кутия CVXDrive (CVT), при която тракторът поддържа зададената скорост автоматично и няма нужда от съединител и превключване на предавки или PowerDrive (Full/Semi-Powershift) трансмисия с 18x6 или 19х6 предавки и скорост до 50 км/ч., при която превключването е също автоматизирано. 

 

Моделите Puma с безстепенна CVT трансмисия включват системата Active Hold Control, която не позволява на трактора да се движи назад, когато спирате на наклон по време на работа. Това ви позволява безпроблемно да потегляте отново, без да докосвате нито спирачките, нито съединителя.

 

Мощна хидравлика и навесна система за работа с разнообразен инвентар

 

Хидравликата при Case IH Puma работи с две отделни помпи за кормилното управление и за навесната система. Капацитетът на помпата за управлението е 65 л/мин., а този за навесната система започва от 165 л/мин. за по-малките модели и достига до 216 л/мин. при най-големия модел – Puma 240 CVX. 

 

Навесната система е оборудвана с последно поколение ISOBUS терминал за свързване и разпознаване на прикачен инвентар. При моделите Puma 150/165 навесната система е с капацитет на повдигане 3 584 кг, а при моделите Puma 185-240 капацитетът е 5 800 кг. Опционално се предлага и навесна система с капацитет от 6 894 кг за работа с тежки инвентари.

 

Тракторите от серията Puma могат да бъдат оборудвани и с до 4-скоростен ВОМ, както и с 4 или 5 електрохидравлични или механични изводи за допълнителна хидравлика.

 

Комфортна кабина, съчетаваща лукс, простор и GPS технологии

 

Серия трактори Case IH Puma имат опцията да излизат от производство със заводски инсталирана AFS навигационна система и мултифункционален тъчскрийн монитор за цялостно управление и контрол на трактора. 

 

Мониторът AFS 700 Pro, който е част от системата за навигация AFS AccuGuide, дава възможност за лесно и бързо свързване с GPS системата от сателити. Тя позволява работа с точност до 1,5 см и спестява разходи, елиминирайки припокриването и неточностите по време на работа. 

 

В допълнение тракторите от серията Puma разполагат с новата електронна система AccuTurn за автоматизиран завой в края на блока, която в съчетание с HMC 2 (Headland Management Control) улеснява работата на оператора.

 

Комфортът в кабината включва опционална кожена седалка с двустранно странично извъртане, контрол на облегалката и подгряване. 

 

Сигурност при работа и пътна безопасност

 

Case IH въведе новост при спирачките на тракторите Puma, която следи и разпознава условията на управление и автоматично стабилизира трактора при използване на спирачките при теглене на ремарке. Освен това, за да се избегне прегряване и намаляване на спирачния капацитет, системата прилага пулсираща спирачна сила и добавя кратка почивка през 5 секунди.

 

За по-добра сигурност и комфорт при работа тракторите Case IH Puma могат да бъдат оборудвани с LED светлини, които покриват 360 градуса периметър около трактора.

 

Повече информация, технически спецификации и цени за тракторите Case IH Pumа може да получите от Тайтън Машинъри България – официален вносител за марката у нас.

 

За контакти:
Кратък номер *4040
E-mail: [email protected] или 
https://titanmachinery.bg