Тракторите Deutz Fahr 9-та серия направиха премиерата си на БАТА Агро (ВИДЕО)

Тракторите Deutz Fahr 9-та серия направиха премиерата си на БАТА Агро (ВИДЕО)

Ири Трейд АД показа най-новите трактори и комбайни Deutz Fahr по време на селскостопанското изложение БАТА Агро 2014. Компанията, която е официален вносител на марката Deutz Fahr за България, представи трактори от 5-та до най-новата девета серия.

 

Девета серия е последнaта разработка, която влиза в серийно производство от декември месец и това е най-новият трактор Deutz Fahr с номинална мощност до 360 к.с. Tракторът се задвижва от двигател Deutz – 7,8 литра, който покрива нормите за вредни емисии Tier 4. Оборудван с автоматична безстепенна трансмисия ZF Terramatic, тракторът постига нови нива на икономия на горивото.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 


Всичко е базово оборудване – включително динамично окачване на кабината, навигация, окачване на предния мост. Машината тежи 13,5 тона и е с товароносимост 18 тона – т.е. навлиза в един клас, където вече може да се работи с много по-серизони инвентари, което се търси напоследък от българските производители, обясни пред Трактор.БГ Георги Ташков, изпълнителен директор на Ири Трейд АД.

 

Премиера за българския пазар на БАТА Агро имаше и при комбайните Deutz Fahr. Серията C9000 беше пусната в производство тази година и беше представена на изложението с модела C9205:

 

Новото в тази серия, специално C 9000 e, че тази машина има разстилащ приемен битер на наклонената камера, който може да се види там. Този приемен ротор помага много за плавната работа на машината, тъй като той разпределя дори и при наклони да бъде подавана равномерно масата към вършачната система, обясни Георги Ташков.

 

Комбайнът C9205 е с номинална мощност 307 к.с. и максимална 335 к.с., които са изпозлваеми по време на разтоварване: Машината може едновременно да продължи работата си и да разтоварва в движение без да губи от мощността си. Тази машина има бункер 9500 литра, който е голям бункер, увеличен е с 1000 литра в сравнение с аналога си от предишната серия 60-та.
 

Новост е и разстоварващият шнек с дължина 6 метра, който може да разтоварва от максимална височина 5 метра. Комбайните от новата серия C 9000 могат да работят с хедери до 9 метра работна ширина.

 

Кабината на комбайните от серия С9000 – преоборудвана, налична е хладилна чанта за напитки и храни, освен всички други модерни технологии

 

По-големият модел зърнокомбайн Deutz Fahr C9206 вече работи в България, съобщи Георги Ташков. Това е техника, задвижвана от двигател Deutz 7.8 литра, тя има много високо стандартно оборудване, има странично и вертикално копиране на терена от хедера в стандартното си оборудване, и е нещо, което всеки един земеделец би желал да притежава, не само заради новия дизайн на Giugiaro, но и заради самите технически характеристики на машината.

 

Повече информация за пълното портфолио трактори и комбайни Deutz Fahr можете да получите от Ири Трейд АД- официален представител на бранда за България:

 

Ири Трейд АД
0887/ 007 576
[email protected]
www.iritrade.com
  

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!