Тракторите Fendt 200 вече се предлагат с Vario трансмисия

Тракторите Fendt 200 вече се предлагат с Vario трансмисия

Тракторите Fendt от сериите 200 вече се предлагат с Vario трансмисия. Разработвайки новите 200 Vario компактни трактори, инженерите на Fendt внедриха в тях технологията на големите Vario серии.

Благодарение на новата си трансмисия тракторите са изключително ефективни и удобни за работа в стопанствата. Компактната им конструкция също така гарантира безопасна работа дори във високите планински райони. Ниският център на тежестта, подсилената предна рама и широките гуми осигуряват висока стабилност на машината. В същото време малката тежест на трактора и големия ъгъл на завиване правят 200 Vario идеален за почвообработващи операции , включително в трдудни хълмисти терени.

Представителите от тези серии притежават трицилиндров водноохлаждащ Sisu power двигател. С обем от 3,3 литра, двигателят позволява мощност на тракторите от 70 до 110 к.с. Двигателят е оборудван с независеща от скоростта Common Rail инжекционна система под високо налягане и пълен електронен контрол на двигателя.

Ускорението от 0 до 40 км/час само за 7 секунди при тракторите Fendt е впечатляващо. Системата за управление на трактора (Tractor Management System – TMS) осигурява по-добър контрол върху двигателя и трансмисията, което води до намалена консумация на гориво.

Кабината с изцяло нов дизайн, ще отговори и на най-взискателните оператори. Централизираната оперативна система е разположена от дясната страна. Регулируемият наклон на волана и комфортната седалка с с въздушна възглавница осигуряват удобство за тялото по време на дългия работен ден.
 

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!