Тракторите Kubota от серия M - оптималният избор за всеки лозар

Тракторите Kubota от серия M - оптималният избор за всеки лозар
На лозовия масив край с. Белопол, обл. Бургас Кирил Стоичков, представител на фирма "Южна лоза" демонстрира качествата на тракторите за отглеждане и поддържане на трайните насаждения в добро състояние. Фирмата се занимава изключително и само с лозарство. Лозите в масива са от сорта Мускат Отонел, като гроздето основно се изкупува за производство на висококачествена ракия.
 
 
Лозарите от Бургаско се доверяват на Kubota, заради нейните доказани качества при тракторите. С машините, които те имат от Kubota довършват пръсканията с хербицид за борба с упоритите житни плевели, които са резултат от изключително дъждовната година. 
 
 
 
Моделът М 9540N е изключително рационален и съобразен с габаритите, спрямо редовете на лозата. Тракторът има много добра проходимост, маневреност и опростени свойства на кабината. Стоичков допълва като голямо предимство и ниския разход на гориво на машината и лесното агрегатиране на прикачния инвентар. Заради необходимостта от работа през нощта, когато пръскат масивите с фунгициди, моделът М 9540N е изпробван и в тъмната част на денонощието. Притежава функционални светлини от всички страни за удобство на оператора. Операциите, които извършват с тракторите Kubota не са една или две. Габаритите му позволяват лесна работа също така и в овощни градини, малки и средни стопанства. 
 
 
След пръскането тракторите Kubota ще участват и в дисковането в междуредието с дискови брани или култиватори. Тракторите се товарят максимално почти без почивен ден, тъй като различните мероприятия притискат стопаните. В движение се случва и смяната на масла и филтри, за което са благодарни за навременното и добро сервизиране, допълва Стоичков. Стопанинът препоръчва Kubota и на други свои колеги най-вече заради опростената електроника и лесната работа на полето. 
 
 
Според Ахмед Таса, оператор на селскостопански машини, кабината е  модерна, просторна и удобна за оператора. Комфортът, който новите трактори Kubota предлага превръща работата в удоволствие.
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!